Бареков: Не съм виновен за дълговете на TV7

8052
Бареков: Не съм виновен за дълговете на TV7
Снимка: БГНЕС

Срещу мен в TV7 се води тежка кампания. За кратко бях изпълнителен директор в тази телевизия. След като я напуснах преди две години, държа да отбележа, на следващия ден беше изгонен целият екип от 20 човека и те трябваше да си търсят работа. Това заяви пред „Лице в лице” евродепутатът Николай Бареков. Той отрече да има каквато и да било вина за тежката финансова ситуация, в която се намира телевизията и заяви, че всички тези „грехове” са се стоварили след неговото управление като директор.

„В краткия период като директор бях назначен в Борда на директорите от „Алегро кепитъл”. Това няма нищо общо с фирмата „Краун”, източвала КТБ. Никога не съм бил част от това източване и не съм бил във фирмата, която е източвала банката. Правите ли разликата? Вие сте интелигентен човек.

Длъжник на КТБ търси съдействие, за да си вземе близо 300 млн. от ТВ7

Днес ръководството на Технологичен център "Институт по микроелектроника", по-известен като ТЦ-ИМE, са поискали съдействие да бъде осигу...

Що се отнася до този кредит, да има такъв – за няколко милиона, но той е обезпечен. Те трябва да се връщат тези милиони, но срещу кредита има техника, която ще трябва да се върне. Това беше най-модерната техника, която сега ще трябва да си прибере банката, за да си възстанови парите”, коментира гостът.

„Едно нещо ще препоръчам на хората от TV7 – да бъдат безпристрастни, когато намесват министър-председателя. Защото не можеш да молиш премиера за подкрепа и в същото време да не си плащаш дълговете”, посочи Бареков и допълни: „Ако някой в тази телевизия беше склонен да изпълнява поръчки, нямаше Николай Бареков сам да отиде до печатницата в Костинброд, да застане като репортер с микрофон и да направи това разкритие”.

Бареков заяви, че никога не се отричал от случая „Костинброд”: „Аз съм бил там с лицето си, със собствената си позиция като журналист и настоявам това да бъде уважавано от вас и моите избиратели”.

„Не може Росен Желязков, който е най-голямата мишка в цялата тази работа, да отнесе най-голямото наказание. Един човек, когото със сигурност един ден ще бъдат качени на съдебната скамейка за случая „Костинброд”, ще бъде Цветан Цветанов”, заяви Николай Бареков.

Правосъдният министър "успокоява": Няма да завърши бързо проверката на синдика за ТВ7

Не очаквайте някакви бързи резултати за проверката на синдика и частния съдебен изпълнител на ТВ7, но такива ще има. Това заяви право...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика