X
 
 

Борисов: Президентът е двуличен и злобен опозиционен лидер

8403 34
Борисов: Президентът е двуличен и злобен опозиционен лидер
Снимка: БГНЕС
"Президентът е този, който е обединителят на нацията. Опозиционен лидер, който за 40 минути не каза нито една добра дума за България. Омразата му до такава степен прелива, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер". Това заяви премиерът  Бойко Борисов, който присъства на тържествено отбелязване на 30-годишнината от СДС. Борисов коментира телевизионно участие на президента Румен Радев.

"Гледах само първата минута от изказването му и отидох да играя футбол, защото няма човек, който да започне да говори от името на народа. Левски дори не си го е позволил. Кой му даде право? Ако видим последните изследвания - 50% не го харесват", посочи още той.

"Какво толкова казах - че братът на Гешев му бил охрана, че имат близък контакт, че си говорят. Лъжа ли е?", пита Борисов.

Припомняме, че Борисов заяви, че братът на Гешев е в пряка връзка с Румен Радев: "Нали го кани (бел. ред. - Румен Радев покани Иван Гешев, когато обяви, че утвърждава назначението му за главен прокурор) и се прегръщаха и се целуваха в президентството. Нали брат му е личната му охрана, бе", заяви преди време премиерът.

"Той е двуличен човек. Един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали за президент. Когато тръгнах за НАТО ми се обади и каза "Нека да отида аз". Казах "Добре, отиди", коментира Борисов.

Ние сме системни. 2008 г. беше златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това дойде икономическата криза. След това дойде управлението на Орешарски - национална катастрофа. Срив на банки, фалираха банки. Сега изтеглихме държавата на нива, които в златните години е била. Всички казват - повишават се инвестиции, износът в последното тримесечие. Той сега си мисли, че ще се кандидатирам за президент и го навиват. Заклех се преди 15-20 г., че този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? Събира инвеститори и вика "колко е готино в България". Те му се смеят във Фейсбук", заяви премиерът.

"Радев не беше такъв човек, били сме приятели. Властта не е за всеки - явно дворците и скъпите дрехи променят хората", каза още той.

Борисов присъства и на годишнината от създаването на СДС, като заяви, че СДС направи революция и е пратил страната ни на правилния път, а ГЕРБ не само го бетонира, но го надгради: "ГЕРБ продължили делото на СДС. Удържаме десницата, а БСП все гледат да отлюспват, сега с разни псевдодемократи".

"Когато бяхме малки и не си мислихме, че ще се занимаваме с политика - СДС беше нашата партия", който изрази задоволство си от избора на бившия премиер, конституционен съдия и вече зам.-председател на Венецианската комисия - Филип Димитров".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 23 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Боко Тиквата е формен идиот! Ши*бан формен идиот!
 • Агент „Иван“ 22 Агент „Иван“ преди 1 месец Профил на трол?
  Ама защо "каката" от Варна каза, че всеобичния ни Боцко го чЕка нЕкво руско ресто, защото едни милиони от Южен пАток ги хванала фирата ... Пък той, пАтока де, все се разхождаше из Арабия, там имаше едни танци със саби, пък никой не ти казва ще има ли и танци с куршуми ...
 • Едба ВОНЯЩА Тиква 21 Едба ВОНЯЩА Тиква преди 1 месец Профил на трол?
  Трябва да си много тъп и много ПРОСТ, намирайки се на върха в управляването на Територията, за да използваш в каруцарския си език думата злобен !
 • Анонимен 20 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  тиквата настъпа Мотикото!!!
 • Анонимен 19 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  а ти си тъпа долна корумпирана мутра.нещастник.
 • Анонимен 18 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  До гуша ми е дошъл махленския и уличен език на пожарникаря!!!
 • Напред с рогата 17 Напред с рогата преди 1 месец Профил на трол?
  Биков : „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото . Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър- председателя“ .
 • Тиквено Гюбре 16 Тиквено Гюбре преди 1 месец Профил на трол?
  Май че от управляващите САМО Президента остана свестен българин, докато всички други са гюбре !
 • Анонимен 16.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Решетниковата марионетка ли бе?!
  : 14 !
 • Анонимен 16.2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  16.1 Син на ФАШИСТКИ палач - НЕОФАШИСТА Циклоп, този психично болен мутант - ciklop50 - доказан темерут, хейтър- помияр .
  : 1 !
 • Кака Мара 15 Кака Мара преди 1 месец Профил на трол?
  Има ли още някой обикновен българин, който да не е разбрал, че ГЕРБ = ГРОБарите загробват България ? Мафиотите, които управляват България под диктовката на чуждоземни Господари ! България вече не е суверенна държава, тя е американска колония .
 • Анонимен 14 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Биков изстреля тези думи : „Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция ”…
Нагоре
5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари
5-те зодии, които ги чака КЪСМЕТ през февруари

Истински късмет ще очаква част от представителите на зодиака през февруари. Астролозите предвиждат множество успешни моменти за някои от зодиите....

Последно в Актуално