Димитър Николов: Бургазлии дадоха позитивен вот

4021
Димитър Николов: Бургазлии дадоха позитивен вот
Снимка: Фокус

Радвам се, че не сме на балотаж, защото спестяваме една седмица, която ще вложим в много усилия и труд за развитието на Бургас. Това каза кандидатът на ГЕРБ трети мандат за кмет на Община Бургас Димитър Николов, който според предварителните резултати печели местните избори, предаде Фокус.

„Радвам се за самия град, защото това беше позитивен вот, подкрепящ развитието на града ни и наказващ черния пиар и негативната кампания”, посочи той.

По екзит пол - балотажи в Пловдив, във Видин, Хасково, Шумен, Сливен*

Освен в Пловдив, където все пак Иван Tотев събира около 36% от гласовете по екзит пол, балотажи ще има и във Видин, Хасково, Шумен, Сли...

„С по-голяма отговорност и повече сили и енергия ще се боря да направя така, че бургазлии да се гордеят, че живеят в един уникално красив град, в град с възможности, за младите хора, с по-добри старини за възрастните хора, с перспектива за спортисти и хора на изкуството и за повече работни места”, заяви Николов.

„Очаквам да се сформира едно нормално работещо мнозинство. Със сигурност ще поканя и други партии да направя коалиционно споразумение, за да има стабилна основа управлението и да не се притесняваме дали няма да ни стигне един или два гласа за взимането на важни решения. За важните решения на Бургас трябва голямо мнозинство”, каза още Николов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика