Сидеров иска правителството да отзове Кристалина Георгиева

30050
Сидеров иска правителството да отзове Кристалина Георгиева
Снимка: БГНЕС

Правителството да предложи отзоваване на еврокомисаря Кристалина Георгиева, предложи лидерът на „Атака” Волен Сидеров, предаде “Фокус”.

Поводът е изявление на Кристалина Георгиева, че България трябва да приеме и интегрира бежанците и по този начин ще си решава демографския проблем. "Тази жена или не е с акъла си, или говори такива неща, че не знае къде се намира. Какви демографски проблеми ще ми решават сомалийците", каза Волен Сидеров.

Сидеров отказа общи действия с ГЕРБ

ГЕРБ ги интересуват само интриги, саботажи и разрушителна дейност. Толкова ли Бойко Борисов смята, че сме късопаметни, глупави и наивни...

Българските власти трябва да върнат всички 20 000 нелегални емигранти там, откъдето са дошли, заяви лидерът на "Атака".

Сидеров попита вицепремиерите Зинаида Златанова и Цветлин Йовчев: „Защо продължава да бъде застрашаване националната сигурност и тези чужденци да се връщат? Предлагам да започнете да изпълнявате закона. Защо нелегалните емигранти ги приемате, настанявате и се чудите от къде да намерите пари, а не ги задържате и експулсирате?”.

Правителството трябва да си влезе в ролята и да експулсира нелегалните емигранти, както и да затвори границата, каза Сидеров.

„Изключително важен е въпросът за бежанците, а всъщност нелегални емигранти, които запълват селища в страната. Това поражда недоволство, организират се протести срещу наличието на бежански селища, които тревожат нашите сънародници”, заяви Сидеров.

Кристалина Георгиева: Не трябва да се политизира проблемът с бежанците

Много е лошо да се политизира проблема с бежанците. Той ще бъде от основните за известно време и трябва да се обединим, за да разрешим ...

„Омръзна ни да слушаме лъжи и чисти клевети за потока нелегални емигранти. Споменават се международни конвенции, но не се казва истината, че конвенцията казва, че бежанец е този, който идва направо от територия, на която му е застрашен животът. Тези бежанци идват от Турция”, каза Сидеров.

По повод мораториума за продажба на земеделска земя на чужденци Волен Сидеров се обърна към правителството с думите: „Не се извинявайте за мораториума, това е нещо хубаво, нещо положително. Трябва да сте горди, че ще сте първото българско правителство, което ще приеме нещо добро за България”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика