Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката

3773
Сладко е да си европлювалник, когато ЕС ти плаща сметката
Снимка: Христо Комарницки

Помогнаха на Волгин да смъкне от плещите си журналистическия ямурлук, туриха го на второ място в евролистата си, па му казаха: „Петьо, до днес твой старший брат ти даваше четири тысячи лева, за да громиш Евопейския съюз. Чрез нас, политическая партия „Возрождение“, ти ще получаваш най-малко четири по четири тысячи лева, за да го громиш отвътре. Че и самият презрян ЕС ще ти ги плаща, да се разори дано!“ Приближи се Копейкин до Волгин и докато камерите ги снимаха, двамата извикаха „Да живее България!“, а щом камерите се скриха, си подшушнаха „Но повече да живее Русия, че тя ни Майка Кърмилница“. И всички рекоха, че Волгин вече е половин евродепутинтатин, само изборите да минат...

И само по-бързо да минават, мисли си Волгин, омерзен от българския неолиберален жълтопаветен слугинаж, вървящ с обилни количества от джендърската толерастия. На Волгин този слугинаж и тази толерастия вече са му малки, иска да се откъсне той от България, иска и той да замези с кисело брюкселско зеле с унгарски червен пипер, докато си пийва руска водка. Иска да избухне така некоректно, както само един политик може, срещу вашингтонската политическа коректност. И да видят кенсъл културтрегерите как се кенсълва кенсъл култура! Кой друг, ако не Волгин – мисли си самият Волгин – ще защити правото на всички свободни българи, че и на всички свободни европейци да бъдат роби на Путин. Бъдещият евродепутинтатин си представя как се изправя срещу кафкианската евробюрокрация и се хвърля като ръждив болт между добре смазаните ѝ зъбчати колелета. О, и как ще им каже в очите, че Европа умира! (Пък после ще се прибере в евроквартирата си, ще си свали червената вратовръзка, ще си облече червената тениска със сърпа и чука и ще извади една бутилка бяло от мултитемпературния си охладител за вино.)

Да, сладко е да си европлювалник, когато Европейският съюз плаща сметката. Сладко е и да паразитираш върху гниещия труп на Европа, който е толкова изгнил, че всички копейки по света си умират да живеят именно в разлагащия се западен свят, а не в цъфтящата Евразия, накъдето ни дърпат предприемчивите путиноиди.

Още: Свободата е върха на копието, не на копейката

А най-сладката перверзия е Европейският съюз да ти плаща, за да говориш как той трябва да бъде разрушен - това дори напомня Волтер с неговото: не съм съгласен с теб, но ще умра, за да си кажеш мнението! ЕС плаща, за да могат волги и копейки да го обругават. (Което всъщност може да се окаже и добра тактика - като видиш какви екземпляри паразитират върху антиевропейска риторика, неволно те обхваща евроентусиазъм.)

Да си представим, че волгите и копейките наистина разрушат ЕС изотвътре. Какво бъдеще си представят за Европа и себе след това? Един нов Евразийско-съветски съюз на свободни републики - богат като старите европейски държави, но и деликатно-духовен като особената историческа мисия на руския ботуш, руския император и съветския ГУЛАГ.

Ех, съгради ли се новият Съюз, Волгин предвижда такъв живот, че вече пише наум тритомник за разгрома на развратните джендърски елити и вашингтонските слугинажи, Народния съд и заточението им в трудово-възпитателни лагери, пръснати като бляскави звезди из Европа и Азия. Мечти, мечти!

Разбира се, на всички тия волги и копейки нито се надяват, нито очакват сгромолясването на Западната цивилизация, от чиито блага и възможности се ползват с пълни шепи.

Още: Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Те може да дръндорят хибридни лъжи и конспиративни халюцинации, но това си работа като всяка друга, при това безопасна - в демократичните държави не репресират противниците на установения ред.

В същото време една от любимите им борби е за Свободата на словото и срещу угнетяващата цензура в Западния свят.

Тежък цензурен удар получи хибридният рапър Иван Динчев - Устата. Той изрева, че САЩ му запушват устата, защото не му издават работна виза и планираното му турне в САЩ се отменя. Както много други популярни български музиканти, Устата досега също е заработвал нелошо, обикаляйки американските градове с концерти за българските общности. В омразната и несвободна Америка българските общности имат достатъчно възможности да развиват свой културен живот и дори да си викат изпълнители от родината отвъд океана.

В ЕС никой не може да спре Устата, колкото и да е хибриден - защото сме част от Съюза и това е достояние на всички граждани, включително копейките.

Още: С руска пропаганда Петър Волгин и "Възраждане" тръгват към евроизборите

Американската държава обаче идентифицира Устата като враждебен елемент и го изтръска от себе си - подло и егоистично го остави на нас.

Печалната Уста сподели в социалните мрежи неприятната вест за отказаната американска виза, завършвайки посланието си с вопъл-пожелание: “Бъдете здрави, силни и горди българи и….ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!”

И ние тъй викаме: да живее свободата на словото, в колкото може по-здравословна среда!

 

Автори: Иван Димитров, Димитър Иванов, Прас Прес

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПРАС-ПРЕС:

10 сглобки, които заслужаваме

Пуделът на Мата Хари

Предлагаме експеримент

Как ни приеха в Шенген

Изписано на лицето

Паскал, Нотариуса, Доктора: Престъпниците не са каквито бяха

Благодарение на „ШишиЛийкс“: Пътна карта „Магнитски“ за напреднали

НАСА разбулва мистерията на жълтите павета

Какво пак ни стокира Бастунджи Бойко?

ДС-т предложения за почетен Патриарх

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

10 сглобки, които заслужаваме
10 сглобки, които заслужаваме

Изборите чукат по джама на нацията като демон, който ни пречи да спинкаме спокойно. Какво утро ни очаква? Ще изгрее ли повече слънце за нас или сме...