Сидеров: Не носим вина за проваленото парламентарно време

Сидеров: Не носим вина за проваленото парламентарно време

Лидерът на "Атака" кани Борисов на двубой

Това, което се разпространява в момента е клевета. Това в какви ресторанти сме били изобщо никой не засяга и няма значение. Ако продължавате, не знам дали няма да присъединя и вашата медия към осъдените, обърна се лидерът на Волен Сидеров към водещите на сутрешния блок на ТВ7, които настояваха да разберат какво се е случило при посещението на депутати от „Атака" в Брюксел и конкретно в ресторанта, за който медиите разпространиха информацията, че българските депутати вдигнали пиянски скандал и се е стигнало до полиция.

Според сайта Noresharski.com. лидерът на националистите Волен Сидеров и група от около 25 души от ПП "Атака" са се държали изключително арогантно, като в края на вечерта скандалът е ескалирал и е преминал в шумна разправия.

Единственото, което каза по темата Сидеров, бе, че са се срещнали с „част от апарата на ЕНП".

Лидерът на „Атака"  се ядоса на настойчивите въпроси на журналистите и заяви, че когато го прекъсвате, „става замърсяване на въздуха". Той така и не отговори на простия въпрос „Бяхте ли в този ресторант?" и реши да действа на принципа „на атаката с атака", нападайки медиите, ГЕРБ и конкретно Ивет Добромирова. Сидеров заяви, че това е един измислен сценарий от ГЕРБ да бъде удряна „Атака" и да бъде дискриминарана и обяви, че вече е подал иска за клевета срещу Ивет Добромирова и сайта й, разпространил скандала, и ще я осъди, както е осъдил и Слави Трифонов за клевета.

Другарката Добромирова ще бъде осъдена, категоричен беше Сидеров и заплаши, че искове ще бъдат отправени и към други медии, а парите, получени като обезщетение за лъжите, ще дари на вече определена църква.

Що се отнася до лидера на ГЕРБ, Сидеров заяви: „Каня го на пряк двубой".

Заради посещението си в Брюксел депутатите от "Атака" пропуснаха дебатите по вота на недоверие в парламента миналата седмица, който всъщност се провали поради липса на кворум.

Не носим вина за проваленото парламентарно време. Вина носят ГЕРБ. Това са недостойни, на ниско ниво игрички. Борисов и неговата група си играят на „влез-излез" и хабят скъпо струващото пленарно време.  По същия начин както Борисов е харчил милиони, за да пътува с правителствения самолет, отсече Волен Сидеров в ефира на ТВ7.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика