X
 
 

Слави Трифонов: Ако искаш власт, показваш среден пръст (ВИДЕО)

11967 4
photo of Слави Трифонов: Ако искаш власт, показваш среден пръст (ВИДЕО)
Снимка: Принтскрийн
Популярният шоумен Слави Трифонов пусна поредния ироничен коментар на своята страница във фейсбук.

Повод за него станаха неприлични знаци, показани от програмния директор на БНТ Емил Кошлуков и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Каракачанов го прави, за да онагледи как, според него, Джок Полфрийман показал среден пръст при освобождаването си от Бусманци на заместник-директора от системата на затворите.

"Не можеш да ми говориш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това нормално ли е? За какво правораздаване говорим всъщност? Хелзинкският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Имаше ли становище от зам.-шефа на затвора, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предсрочно освободен? И какво излезе? Един хулиган излезе и показа среден пръст, и каза това е поздрав за зам.-директора, спомена го по име", гласи гарнитурата към средния пръст (след 35-та минута във видеото) на военния ни министър, който започна критиката, визирайки директно председателя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов.

Ето какво написа Слави Трифонов:

Емил Кошлуков се извини за показания среден пръст в ефир

Мисля, че дължа извинение за неприличния жест, който направих в петък в това студио. Това заяви Емил Кошлуков, програмен директор на Б...

"Емил Кошлуков, като програмен директор, показа среден пръст по БНТ и след това беше избран за генерален директор на БНТ.

Красимир Каракачанов, като вицепремиер, показа среден пръст по Канал 3.

Да очакваме ли да стане премиер?

Но така или иначе, показването на среден пръст по телевизията от хора, които имат и искат власт, вече се е превърнало в нещо нормално."

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  АЛБИНОСНИЯТ КАТУН-ФЮРЕР на КАЗАРМЕНИЯ ЦИГАНЬОР-БЪЛГАРЩИНИЗЪМ и ДС-МВРо-ГЮФТО ДС-"Ванче" караТърбух на посещение в Македония като ДС-"собственик"-робовладелец на Македония, македонците и историята им http ://bit.ly/2wiGqob
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  "Не е виновен този, който яде баницата, а този който му я дава".
 • Петко 2 Петко преди 4 седмици Профил на трол?
  Г-жо Драганова,не искам да се правя на адвокат на Слави Трифонов,но не Ви прави чест,да се радвате на страданието и нещастието на даден човек,затова че е с различни от Вашите политически възгледи.Толерирането на показването на среден пръст в ефир,от Ваша страна,показва колко сте безпомощна и жалка.Горко и на такава държава,която се управлява от хора,показващи среден пръст на електората си.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 4 седмици Профил на трол?
  Ти да видиш! Най-моралният човек на републиката следи за морала?!
Последно в Актуално