X
 
 

Съветите на Паси: Да продадем на Тръмп "Белене", да поискаме сътрудничество с НАСА и Trump Tower

9784 31
Съветите на Паси: Да продадем на Тръмп "Белене", да поискаме сътрудничество с НАСА и Trump Tower
Снимка: БГНЕС
Протоколът е инструмент на дипломацията. Има неподражаеми протоколи и такъв е този на Бойко Борисов, който е непостижим и уникален. Така бившият външен министър Соломон Паси коментира нетрадиционния начин, по който премиерът запозна новата американска посланичка у нас Херо Мустафа с особеностите на българската природа, археология и душевност. Пред BTV Паси каза, че след като посланичката не е реагирала, няма преминаване на границата.

Когато за дипломация говори човекът, отвлякъл за 30 минути генералният секретар на НАТО Манфред Вьорнер с транбанта си...

Доналд Тръмп посреща Бойко Борисов на 25 ноември в Белия дом

Президентът Доналд Тръмп ще приеме министър-председателя на Република България Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември, 2019 г., като з...

"Протоколът е нещо като котката – няма значение дали е черна, или бяла, а е важното да лови мишки. Целият този протокол, който видяхме, е адресиран към визитата на премиера в Белия дом на 25 ноември. Да видим с какви мишки ще се върне от там”, каза Паси.

Той подчерта, че тази визита е в отговор на покупката на Ф-16. По думите му така американският президент Доналд Тръмп заявява благодарността си за покупката на самолетите. В съобщението се отбелязва, че Тръмп ще приеме Борисов като знак за силните и трайни отношения, които съществуват между двата народа.

Първото, което можем да поискаме от Тръмп е засилено сътрудничество в авиокосмическата област, специално в НАСА.

"България е на опашката за членство в Европейската космическа агенция. Първото, което може да поискаме, е засилено сътрудничество с НАСА. Това, че Тръмп каза, че ще връща американци на Луната до 5 г., може да бъде използвано. Ако бях премиер, щях да му предложа да изпрати един български космонавт на Луната. Той също не би отказал”, каза Паси.

Другото нещо, което можем да поискаме от президента Тръмп, е засилено военно сътрудническо, посочи бившият външен министър. Според него трябва да има и стратегическо сътрудничество между България и САЩ за изграждане на 5G мрежата у нас.

Посланикът на САЩ у нас с благодарности към Бойко Борисов

„Във време на множество предизвикателства, пред които е изправен регионът, Вие начертахте смел курс за България и за нейното сътр...

"Добре е да погледнем и кой е основният противник на САЩ, а това е Китай. Трябва да се направи едно стратегическо сътрудничество между България и САЩ и да се поиска инвестиция в изграждането на 5G мрежата у нас", допълни Паси.

"Направихме справка сред младежите на Атлантическия клуб и те ми дадоха много интересни идеи. Според тях е добре да поискаме от нещата, които Тръмп обича”, каза още бившият външен министър.

"Може да се поиска от Тръмп да построи Trump Tower в например Малко Търново, Смолян или Видин. Или дори голф игрище на Перелик, защото той е нестандартен президент", подчерта Паси.

Toй изтъкна още, че като киноартист можем също така да предложим на американския президент да дойде да снима в Бояна филм, който се подготвя да спечели Оскар.

България би могла да предложи на Тръмп и да му продаде остров Белене и АЕЦ "Белене". "Това може да бъде комбинирано – остров Белене с АЕЦ "Белене". На острова може да се базира противовъздушна отбрана на САЩ и така може да ни подарят F16 или F35. Купувайки остров Белене заедно с площадката на АЕЦ "Белене" могат да се реализират мащабни изследвания в ядрената област, които да донесат нобелови награди", даде идея Паси.

Тръмп де факто оставя САЩ в Сирия - американски войници ще охраняват петролни находища

Президентът на САЩ Доналд Тръмп одобри провеждането на разширена военна мисия на САЩ за осигуряване на безопасността на нефтените наход...

Това означава, че ще могат да се финансират мащабни изследвания в ядрената област, поясни той.

"Той е нестандартен президент и могат да бъдат поискани нестандартни неща.Тръмп няма да се уплаши от тези идеи", смята Соломон Паси.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 17 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  12 млрд за фърчила, а народа да стои гладен и на студено през зимата. Идиоти!
 • Анонимен 16 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Мазен урод, не случайно го мразят всички!
 • Анонимен 15 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  ей това се фурнаджийска лопата и безпринципен политик и подлога - в началото на годината пък разправяше как България трябвало да има по-тесни връзки с Китай и как това било стратегически партньор, а сега на 180 градуса се превъртя - как трябвало да сме със САЩ кот китайците били техни врагове.
 • Анонимен 14 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  тоя продажник колко пари е получил от зетя на тръмп, за да лобира за подобни глупости.
 • Това е 13 Това е "ГЕОПОЛИТИКА" а не ръфане на филия с мас преди 3 седмици Профил на трол?
  Малоумник!!!Защо не предложи да станем 51 щат на любимата му Америка....
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Я млък, червен сопол!
  : 8 !
 • червен сопол до 13.1 13.2 червен сопол до 13.1 преди 3 седмици Профил на трол?
  Млък ще викаш на гаджето ти с вибраторите!!!МУХЛѝьььооо...!
  : 6 !
 • ciklop50 13.3 ciklop50 преди 3 седмици Профил на трол?
  13.1 Циклопе, ти надриска ли се или ти потече мензиса !
  : 2 !
 • Путко Мафани 12 Путко Мафани преди 3 седмици Профил на трол?
  Този плазмодий лизач на хамерикански усрани задници направи много българи комунисти и русофили!!!!
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Мафан-манаф, да ти плюя на сурата комунистически!
  : 9 !
 • до горния тАпЕгьОз 12.1 : 12.2 до горния тАпЕгьОз 12.1 : преди 3 седмици Профил на трол?
  А аз да ти сера в устата Соросоидна уроспийо...
  : 4 !
 • еврейски тАпАнАрьььь... 11 еврейски тАпАнАрьььь... преди 3 седмици Профил на трол?
  Да сте виждали гол охлюв-ПЛУЖЕК ? Вгледайте се внимателно в снимката и като го срещнете ЗНАЙТЕ,ЧЕ СТЕ ОТКРИЛИ ПЛУЖЕКА!!!!!
 • еврейски твърд за Мичето 11.1 еврейски твърд за Мичето преди 3 седмици Профил на трол?
  Миче мари, ти откога си станала комунарка?
  : 7 !
 • Миче комунарката до соросоидната лизбийка 11.1 11.2 Миче комунарката до соросоидната лизбийка 11.1 преди 3 седмици Профил на трол?
  Де си видяла еврейски твърд...все едно Соломончо дето е безполов хемавродит да ръга пишльонковия си изрстък в аспуха на тАрАбАнтА си мислейки ,че оножда жена си...СМЕШКИ и ХУМОРЕСКИ от ШЕХЕРЕЗАДА!!!
  : 4 !
 • Лиза Соломончоска Чифутска 10 Лиза Соломончоска Чифутска преди 3 седмици Профил на трол?
  Чифута Паси пак е изплезил езика си благосклонно и лиже ли лиже в захлас хамериканските задници....
 • Лиза Не- чифутска 10.1 Лиза Не- чифутска преди 3 седмици Профил на трол?
  Троловете на БСП са злостни антисемити Наричат евреите чифути.
  : 6 !
 • Анонимен 9 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  До кога тази антибългарска гад (Майната му на православието) ще замърсява въздуха на България ! Няма ли Чистилище за него ?
 • Татяна Шаренкова, София 9.1 Татяна Шаренкова, София преди 3 седмици Профил на трол?
  Що за злоба към един български гражданин, патриот и интелигент? Така ли наставлява БСП своите тролове да обиждат българските евреи?
  : 6 !
 • ciklop50 9.2 ciklop50 преди 3 седмици Профил на трол?
  9.1 Циклопе, ти надриска ли се или ти потече мензиса !
  : 0 !
 • Анонимен 8 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Гледам долу русофилските тролове още не са простили на Паси инициативата за влизане на България в НАТО. Ей, злопаметен народ. И разбира се, русофилството винаги върви със силна омраза към евреите, европейците, различните. Бясната ксенофобия е спойката на така наречения руски свят. Той друга спойка няма.
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Прав си. В тяхната страна първо обявиха предприемачеството за престъпление и изклаха богатите. Обявиха и религията за престъпление, изклаха свещениците и разрушиха хиляди църкви. 60 милиона минаха през лагерите ГУЛаг. Всичко това в името на комунизма. А после се оказа, че комунизмът бил грешка и връщат предприемачеството и религията. Ми то всеки ще се побърка и ще се обърне към омразата.
  : 7 !
 • Анонимен 8.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Русофил / русофоб .... Не ви ли писна от тази дъвка. Помня времената на КПСС / БКП - вечна дружба. Същата работа - няма научаване на урока
  : 2 !
Нагоре
Дневен хороскоп за 10 декември
Дневен хороскоп за 10 декември

Овен Днес не очаквайте чудеса от себе си. Не е задължително всеки ден да е специален. Сега може да се насладите на истинско спокойствие. Телец Това...

Последно в Актуално