X
 
 

Доналд Тръмп посреща Бойко Борисов на 25 ноември в Белия дом

3378 4
Доналд Тръмп посреща Бойко Борисов на 25 ноември в Белия дом
Снимка: Getty Images/Guliver
Президентът Доналд Тръмп ще приеме министър-председателя на Република България Бойко Борисов в Белия дом на 25 ноември, 2019 г., като знак за силните и трайни отношения, които съществуват между нашите два народа. Това се посочва в изявление на говорителя на Белия дом относно посещението на премиера Борисов, цитирано от посолството на САЩ у нас.

"Съединените щати и България са съюзници в НАТО и Президентът очаква да бъдат обсъдени начини за засилване на общите за двете страни интереси в областта на сигурността, особено за гарантиране на стабилността на Черноморския регион, улесняване на енергийната диверсификация и противодействието на зловредните влияния, застрашаващи суверенитета на България", подчертават от Белия дом.

Бойко Борисов за президента: Само когато Радев победи, изборите са били честни (ВИДЕО)

„Явно само когато Румен Радев победи, само тогава са били честни изборите“. Така премиерът Бойко Борисов коментира идеята н...

"Президентът Тръмп очаква посещението на министър-председателя Борисов и утвърждаването на връзките, които са в основата на двустранните ни отношения", завършва изявлението на Вашингтон.

Actualno.com

Етикети:

 • Здравей живот, здравей, здравей 2 Здравей живот, здравей, здравей преди 3 месеца Профил на трол?
  БОКУ умре да се сложи на Баш Началника! Мое и да му посвири на кларинета ако Шефа разреши, че друг случай надали ще му се отвори! После да оди да види Неапол че не се знае ...
 • Цвъ Цвъ 1 Цвъ Цвъ преди 3 месеца Профил на трол?
  Дон за БокУУУ Карлеоне : "Знаем, че е кучи син, но е наш кучи син" ! А кучи синове в България има, като се започне с премиера Бойко Борисов, извървял пътя от местен мафиотски шеф до салоните на Европейския съвет (като кучи син).
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  А си остава руски кучи син...
  : 5 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  1.1 Циклопе, ти пак ли си в мензис ?
  : 1 !