X
 
 

Трайчо Трайков: Хора, шапка Ви свалям

1017 4
photo of Трайчо Трайков: Хора, шапка Ви свалям
Снимка: БГНЕС
Трайчо Трайков призова българите в чужбина да гласуват и благодари на тези, които са гласували за него, благодари за доверието към себе си и се обърна към избирателите си така: "Хора, шапка Ви свалям!"

Още по време на кампанията казах, че целта ми е да обединя хора, а не партии. Не случайно не съм членувал никога в партия. Нито един човек от тези, които са гласували за мен, не са го направили без да знаят защо. Няма купени, няма заблудени. Всеки от тези хора гори за бъдещето на България, заяви още Трайчо Трайков в ефира на bTV.

Много хора от тези, които гласуваха за мен, ми казаха, че няма да гласуват за Реформаторския блок, уточни обаче той.

Трайков: Гласувах, за да дам сила на свободните хора

Гласувах, за да дам сила на свободните хора. Това каза кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков. Той упражни право...

Моите симпатизанти са хора, които нямат нужда и не са много податливи на внушения за кого трябва да се гласува. Със сигурност знам, че не биха искали човек като господин Радев да стане президент, коментира Трайчо Трайков на въпрос кого да подкрепят избирателите на Реформаторския блок за втория тур.

От гледна точка на коалицията, която ме издигна, този резултат е добър. Аз самия не съм доволен от резултата, заяви от своя страна кандидатът за президент на АБВ, Ивайло Калфин.

Ние ще направим допитване в партията. Имаме доста причини да сме резервирани по отношение на госпожа Цачева и господин Радев. Ще направим вътрешно партиен референдум в АБВ и ще решим, коментира още Калфин по отношение на въпроса кой кандидат ще подкрепи АБВ на втория тур.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Както обикновено, Радан Кънев е точен в политическите си анализи и същевременно - деструктивен в много от решенията и действията си ! Призивът му за "син неутралитет" на президентския балотаж практически работи за избора на червения генерал и е определено зловреден за деммократична България ! Що се отнася до алтернативата на днешното корумпирано управление, в състояние ли е понастоящем Д виж още ›› СБ да мобилизира електората до степен, че да поеме управлението на страната ? Не, нали ? Ето защо, ако е назрял момента за раждане на нова дясна алтернатива, то тя трябва да бъде под знамето на консолидиращи личности като Трайчо Трайков, а не на деструктивни фигури като Кънев !
 • Анонимен 3 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Жалки тролчета #1 и #2, колкото и да мажете (вие си знаете какво мажете) няма да се доближите и на йота до личността Трайчо Трайков! Даже и да си скъсате от бяс тролските Д-та!
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Цвъчко носи нови чували, за да се корегира резултата !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
  Трайчо отивал при Митьо Пищова и щял да намества пищова в едноокия педераст, за получаване оргазъм ...
missing image
ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-17 ноември

Овен Тези почивни дни ще ви докажат, че човекът, в когото сте влюбени, всъщност е и вашият най-доверен приятел, съветник и пазител на тайни. Може...