ВМРО откри кампанията си: За нас №1 винаги е била и ще бъде България! (СНИМКИ)

2457
ВМРО откри кампанията си: За нас №1 винаги е била и ще бъде България! (СНИМКИ)
Снимка: ВМРО

"Доходи, семейство, сигурност. ВМРО ще продължи да отстоява нормалността и в 45-ото Народно събрание. За нас №1 винаги е била и ще бъде България!" С тези послания лидерът на организацията Красимир Каракачанов откри кампанията на войводите.

Каракачанов: Жени Калканджиева краси листата ни в Хасково, тя е на последно място

"Жени Калканджиева краси листата ни в Хасково, тя е на последно място". Това заяви лидерът на партията и министър на отбраната Красимир...

ВМРО е с №1 в интегралната бюлетина! ВМРО откри кампанията си на символно за историята ни място - в архитектурния парк „Западна порта на Сердика“. Успех на воеводите пожелаха с изпълненията си танцьорите от ансамбъл „Българе“ и един от Тримата български тенори - Веселин Вачев, който изпълни акапелно „Хубава си, моя горо“. На събитието присъстваха лидерът на партията Красимир Каракачанов, водачи на листи, представители на гражданската квота, както и ръководството и симпатизанти на ВМРО. Сдружението „За честта на пагона“, „Защита“, РОД, Средна европейска класа и много други организации също застанаха под знамената на ВМРО.

Събрали сме се да открием кампанията на най-българската, най-родолюбивата партия в България – ВМРО – Българско национално движени. Няма друга политическа партия за последните 30 години, която да е изпълнила своите политически ангажименти към българите. Няма друга партия в България, която повиши доходите на българите за 4 години толкова много, заяви организационният секретар Юлиан Ангелов при откриването. Няма друга партия, която защитава толкова много националните интереси не само у нас, но и зад граница, каза още Ангелов.

Ние сме хора, които претендираме, че в следващото Народно събрание ще бъдем една от водещите политически сили и от нас ще зависят съдбините на България, защото 30 г. преход и национални предателства са достатъчни. Време е да погледнем българското, да погледнем нашите семейства, да подкрепяме българския бизнес в тези тежки времена, посочи Юлиан Ангелов при откриването на предизборната кампания, като даде думата на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

Листите на ВМРО: Каракачанов води в Плевен и София, Александър Сиди - в Пловдив и Стара Загора

Листите на ВМРО в Плевен и София ще води лидерът на партията Красимир Каракачанов. Все още обаче не е решено кой от многомандатните рай...

За разлика от други политически формации, които обещават какво ще правят, ние много ясно сме посочили какво сме свършили. Няма приоритет от големите неща, които сме обещали и сме вкарали в общата управленска програма, което да не сме изпълнили, каза Каракачанов. И заставаме пред българския народ с вдигната глава и с твърдото самочувствие, че това, което сме поели като ангажимент, сме го направили. Обещаваме сега, че в следващите 4 години ще направим средната пенсия 700 лв., и ще го направим, заяви Каракачанов, като припомни, че мнозина се съмняваха, когато войводите обещаваха, че минималната пенсия ще стане 300 лв., но това вече е факт.

Обещахме да се борим отново срещу всички онези безобразници, които грабят възрастните хора по селата, сега ще изпълняват общественополезен труд. Преборихме се и спряхме една разрушителна за българското семейство и съзнание Истанбулска конвенция. Няма да позволим българското семейство, българският народ, българските традиции да бъдат поставени на експериментите на някакви си хора в Брюксел. Няма да позволим вмешателство във вътрешните работи на България - било от Турция или от Македония. Няма нещо, което да сме дали дума на българския народ и да не сме го изпълнили, категоричен беше Каракачанов. И неслучайно съдбата ни даде №1, припомни той за номера на бюлетината. Говорят ни за някакви нови ценности - ние казваме: За нас №1 в нашата идеология и кауза, като организация на 127 г., винаги е била и ще бъде България. Убеден съм, че ще получим доверие.

Пожелавам дързост и активност, ние в нашата дълга история сме минали през войни и въстания, една пандемия не може да ни спре, не могат да ни спрат и парите на онези, които смятат да купуват гласове, нито псевдополитици и онези клеветници, които в своето битие не са направили нищо и неслучайно съдбата ни даде №1, заяви Каракачанов. Имаме ясна и постижима цел - една силна българска държава, нашите деца и бъдещи поколения заслужават дом и бъдеще тук в България. Да живее България и с №1 напред, призова лидерът на ВМРО.

Каракачанов: За ВМРО след изборите с БСП е невъзможно, а с ДПС е забранено

Не ме притеснява 4-процентната бариера на предстоящите избори. Ние ще я прескочим и то убедително. Притеснява ме как в следващия парлам...

Зам.-председателят на ВМРО и водач на две листи Искрен Веселинов от своя страна посочи, че тези избори са битка за нормалността. Тези избори трябва да решат дали страната ще остане вярна на националните си интереси или ще поеме по курс, който я отдалечава от нейното историческо минало и е заплаха за социалния мир, заяви Веселинов. Историята, социалният мир, децата ни - това са трите въпроса, които трябва да решим в това национално съревнование, подчерта той. Ние смятаме, че в България редът и законът трябва да са над всичко. Тръгвайки в тази битка, нямаме право на загуба. Победа за България, България над всичко, призова Искрен Веселинов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

Преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ приключиха без коментари пред медиите

Желязков: Основната ни цел е премахването и на сухопътния контрол в рамките на Шенген

Слави Трифонов: На две магарета слама не могат да разделят, но ще дойде черен лебед (ВИДЕО)

Анализатори: Спорът е за регулаторите и съдебната власт, а не за министрите

ЦИК обяви обществена поръчка за евроизборите с една особеност

ТАСС: Повечето руснаци в България гласуваха за Путин

БСП: България час по-скоро трябва да отиде на избори

"Защо Министерство на културата е дарено на корумпираните простаци от ГЕРБ?": Велислав Минеков

Преговорите завършват в следващите 24 часа, ПП-ДБ не са съгласни с имена в кабинета (ВИДЕО)

Първан Симеонов: Борисов с хиперход, нищо непревдидено

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика