Азис диктува световните музикални тенденции според New York Times

30733
Азис диктува световните музикални тенденции според New York Times

Азис е единственият българин, намерил място в класацията на престижното издание New York Times, която определи 25-те песни, които диктуват тенденциите в световната музика.

Звездата попада в престижния чарт с песента си „Хабиби“, която се наложи като тотален хит в България, а и много отвъд границите на държавата.

Азис: Нито едни пари не могат да те интегрират

На българите им дойде в повече. Вярвам на българите, знам, че те не лъжат и не преувеличават. Те наистина имат проблеми с ромите. Така ...

Сред песните, които оказват влияние на актуалните тенденции в музиката по целия свят, намират място парчета в изпълнение на Rihanna, Pitbull, David Bowie, Lionel Richie, Pharrell, Justin Bieber, Coldplay и други световни звезди. Единственото българско предложение е песента на Азис – „Хабиби“, която има рекордните 22 000 000 гледания в официалния YouTube канал на FEN TV.

Класацията на New York Times е поредното признание на таланта на Азис извън пределите на родината и доказателство, че за успехите му няма граници.

Ето линк към класацията на New York Times:

http://www.nytimes.com/interactive/2016/03/10/magazine/25-songs-that-tell-us-where-music-is-going.html?hp&action=click&pgtype=Homepage&clickSource=story-heading&module=mini-moth®ion=top-stories-below&WT.nav=top-stories-below&_r=0#/matt-chamberlain-john-cougar-john-deere-john-316-keith-urban

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com