Бен и Джен пред развод?

8513
Бен и Джен пред развод?

Дали още една холивудска двойка не е на път да се раздели?

Става дума за звездното съчетание Бен Афлек и Дженифър Гарнър, които станаха родители за трети път на 27 февруари тази година.

Очевидно появата на бял свят на малкия Самюъл не е успяла да сближи актьорите, коментира жълтата преса отвъд океана. Звездите се отчуждили най-вече заради това, че докато Бен бил заливан от ангажименти, Дженифър се е посветила почти изцяло на детето им.

В преследване на славата Афлек бил забравил най-близките си – съпругата и трите си деца. "Дженифър се опитва да тушира дрязгите в семейството и подкрепя мъжа си. Бен обаче се държи като стопроцентов егоист", казва източник, близък до двойката.

Заради семейството Гарнър бе принудена да се откаже от много интересни роли. Афлек пък се пробва като режисьор и засне филма "Арго". Актьорите, играли под негово ръководство го описват като взискателен и дори деспотичен.

Ние сме склонни да се съмняваме, че има гръм в Рая за Бен и Джен, тъй като съвсем скоро актьорът сподели в интервю, че е благодарен на прекрасната си съпруга, която го подкрепя и се грижи за семейството му, докато той посвещава по-голямата част от времето си на кариерата.

"Разбивачът Ралф" издуха "Полет" и "Арго"

Новата рисувана история на Дисни "Разбивачът Ралф" направи феноменален дебют начело на северноамериканския боксофис, изпреварвайки цели...

От друга страна, Джен скоро бе гост на Елън Де Дженеръс, където сподели, че Бен е страхотен баща и двамата са създали едно наистина щастливо семейство.

Да се надяваме, че слуховете за раздяла ще си останат просто слухоее.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com