Camp Sessions пред Actualno: Обещаваме страхотно посрещане на Края на света

8208
Camp Sessions пред Actualno: Обещаваме страхотно посрещане на Края на света

Кои са Camp Sessions и какво подготвят те за феновете на хип-хоп музиката в България по случай Края на света? Actualno.com се срещна с тях, за да разбере.

- Здравейте, Camp Sessions. Как ще се представите на хората, които досега не са чували за вас? С няколко думи – какво е Camp Sessions?

Ние сме банда болни меломани , които отчаяно се опитват да заразят възможно повече хора!

DJ-и и продуценти, които нямат рамки в музикалните стилове, събра ни животът и резултатът e това крю.

- Как и кога се зароди идеята за създаването на Camp Sessions?

Идеята се зароди преди 8-10 години, но реално първото парти под името CaMP Sessions беше в Ялта на 13.02.2009. Съответно скоро правим 4 години и сме ви подготвили нещо доста интересно в клуб MIXTAPE 5 на 15ти Февруари. Иначе, с риск да се повторим от предишни интервюта – всичко тръгна от плажа на къмпинг Градина - приятели, които търсеха сродни души, музика и позитивна атмосфера ... куба либре...

- В България тази музика набира все по-голяма популярност, а през последните години редица звездни имена започнаха да идват за участия у нас. На какво се дължи това? Какво е отношението ви към българската DJ сцена в момента?

Доста имена поканихме през годините, но това което ни интересува, са българските артисти. Доста събития направихме, на които имаше само локални имена, те не са по-зле от звездите нито като DJ-и, нито като продуценти, така че трябва да им се обърне повече внимание. Ето последното парти , Нещо Страшно, беше изключително силно и съм сигурен че хората ще го помнят до другата година по това време, когато ще направим следващото. То, разбира се, беше само с български артисти.

- От няколко години насам се говори, че българското кино е в период на Възраждане. Може ли да се каже същото и за българската музика като цяло?

Garbage готвят нов албум

Американската рок група Garbage, която издаде петия си албум през май тази година, работи върху нов диск. Барабанистът Бъч Виг разкри ...

Българсия хип-хоп със сигурност е в преиод на възраждане, дори бих казал, че е в своя апогей. Българските хип-хоп изпълнители разцепват клубовете из цялата страна, а клиповете им са на световно ниво. Януари месец дори се задават първите ХИП – ХОП Награди органицирани от HIT-Shop Music Group.

- Всеки музикален талант има своя ментор, човек, от когото е черпил вдъхновение. Кои са DJ-ите, които са оказали най-голямо влияние върху вас?

Camp Sessions си имат нещо като кръстници и това са Ed Solo&Deekline. Те бяха първите гости, които поканихме, и голяма част от музиката, която пускахме в началото беше тяхна. Нещата в годините, разбира се, се промениха и продължават да се променят. Най-голямо влияние от старите групи и стилове ни е оказал фънкът и, разбира се, Drum&Bass.

- Разкажете ни за предишни ваши успехи и неуспехи в професионален план. С кой от проектите си се гордеете най-много и защо?

Малко неуспехи сме имали, за щастие, и това са били 2-ма 3-ма госта, които много обичаме, но явно още не им е било времето да бъдат поканени в България - като Blame, Basement Freaks, Featurecast, Fort Knox Five.

Руски ракетни войски ще дежурят и при "края на света"

Дали големите страни се подготвят за тържествена заря по повод посрещането на "Края на света", или за нещо друго? Руските Ракетни войс...

Успешните ни проекти, като Ragga Muffin, Mustache Party-то, Добър Вечр в Летни Нощи, World Snowboard Day и много други, продължатват да радват публиката на тези стилове музика, но най-любимият ни си остава CAMP SESSIONS @ Yalta - емблематично парти, което наистина промени много неща на българската сцена.

- За да не питам за „бъдещите ви творчески планове”, как ще довършите изреченията: "Camp Sessions е..." и "Camp Session ще бъде..."

„Camp Sessions е...”? създаден от любов към музиката

„Camp Session ще бъде...” винаги насочен към музиката и хората, за които тя е важна

- Какво ще обещаете и какво ще пожелаете на феновете на този стил музика?

Откриха нов майски календар – остават ни още 2000 години до края

Светът все още не е сигурен какво ще се случи на 21.12.2012 година. Ще продължи ли да съществува, или ще настъпи апокалипсис? Въпреки ...

Не слушайте чалга, ушите ви и съзнанието се уврежда за цял живот.

Обещаваме ви че на 21ви Декември CAMP SESSIONS се завръща с пълна сила в Mixtape 5 и ще ви предложи доста изненади и страхотно посрещане на Края на Света! Един вид, ще пускаме музика като за последно!

Пожелаваме на всички, които ни харесват приятно прекарване на празниците и хепи ню иар! На тези, които не ни харесват, същото по две!

Actualno.com

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com