Милото иска Таня Стоева в леглото

18060
Милото иска Таня Стоева в леглото

Калин Сърменов призна пред цяла България, че има несбъдната любовна мечта - да види съдия Таня Стоева в обятията на своя герой Милото.

"С Ваня Цветкова имаме голяма драма в "Седем часа разлика". За съжаление се получава разминаване между това, което ни се иска на нас, и сцените, които сценаристите пишат. Как пък веднъж не сложиха Таня и Милото в едно легло?!", оплака се Сърменов в "Тази сутрин" по www.btv.bg, цитирана от standartnews преди старта на новия сезон навръх 3 март. И продължи в иронично-сериозния си стил да реди как от 20 години бил влюбен в красивата си партньорка от хитовата сага.

"Не знам защо Ваня твърди, че не ме познава, аз много добре си спомням първата ни среща. Даже преди малко ми каза "Защо си женен", а сега друго говори", вече заливайки се от смях разказа Калин. А Ваня обеща лично да се извини на съпругата на Сърменов за майтапите в студиото.

"Мотото на целия сериал, който ще върви всяка събота по 90 минути, е, че нищо не е такова, каквото изглежда. Ще има много изненади", вече сериозно подхвана актрисата. Калин повдигна завесата, че в последния епизод на първи сезон има уловка, която подсказва дали героят му е жив: "Когато изкарват двете тела, на едната количка има система, на другата - няма. Така се разбира, че героят ми оцелява. Понеже съм плешив, куршумът на Гончев само ме близна по темето", продължи Сърменов.

Предстои да станем свидетели на разтърсващи интриги около бащата на Мая и историята на Таня Стоева с адвокат Станкоф. Големият въпрос е защо неочаквано се появи "убитият" Миро. Димо Алексиев, фитнес инструкторът гей Миро, е пълен със загадки. Дали това е той, или негов брат близнак, избягал преди 20 години от България, който сега се връща, предстои да разберем.

Турция ще спонсорира сериалите

Успехът, който турските телевизионни сериали жънат в чужбина, интересът към тях на милиони зрители в десетки страни активизира и държав...

Нови герои ще излязат на сцената, които ще помогнат някои от заплетените ситуации в края на първия сезон да получат отговори.

"Снимките напоследък бяха толкова тежки. А и 20 години не съм преживявала толкова чудовищен студ, че ми домъчня за Америка. Освен сина ми, липсва ми подредеността и чистотата, топлината, и слънчицето. Затова отидох за малко в Гърция на Халкидики при моя приятелка, за да си стопля душата. Тя винаги се грижи за мен, а аз все още чакам мъжа, който би поел тази функция", разкри Ваня. Калин, жена му Боряна и дъщеря им пък избягали за седмица при приятел в Испания, където било 25 градуса.

Единствената тема табу за двамата актьори беше познават ли прототипите на съдия Таня Стоева и на мафиота Милото. "Да, моята съществува и продължава да безчинства", лаконична бе Ваня.

"Аз пък моя съм го виждал само веднъж", отвърна Калин, но никой не изрече име.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com