Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Д-р Неделя Щонова спечели Dancing Stars и доказа, че владее танците до съвършенство

14 май 2024, 23:28 часа

Танцувалното състезание Dancing Stars приключи, а големият победител бе избран от зрителите и се казва д-р Неделя Щонова с нейния партньор Атанас Месечков.

След няколко месеца на красиви танци, преодоляване на лични граници и придобиване на нови умения, едно от най-положителните телевизионни предавания в ефира завърши с изумителни танци на финалистките д-р Неделя Щонова, DARA, Натали Трифонова и Ивет Горанова.

Всяка от двойките първоначално изпълни по два танца, давайки всичко от себе си, за да покаже съвършенство и танцувална магия. Така се стигна до класирането на Ивет Горанова и Тодор на четвърто място и определяне на финалната тройка.

Още: Момиче от "Ергенът" е като близначка на DARA (СНИМКИ)

На трета позиция зрителите класираха Натали Трифонова и Димитър, а втората позиция получиха DARA и Джими.

Какво се случи на финала

Първата двойка, която излезе пред журито и публиката в Dancing Stars за първия си танц, бе д-р Неделя Щонова и Атанас Месечков, които представиха аржентинско фюжън танго. Те изпълниха танца безупречно и получиха оценка от 39 точки.

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

Следващата звездна двойка във финалната вечер бе Ивет Горанова и Тодор, които бяха избрали шоуденс за първия си танц. За него двамата получиха 38 точки.

Още: Тази двойка ли ще спечели Dancing Stars? (СНИМКИ)

Натали Трифонова и Димитър излязоха за своя първи танц на сцената трети. Те бяха избрали фрийстайл, с който да покажат уменията си. Журито бе сразено и даде пълен комплект от 40 точки.

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

Последва и първият танц на DARA и нейния партньор Джими за тази финална вечер, който също беше фрийстайл. Танцът им беше наистина впечатляващ и съвсем закономерно получи 40 точки от журито.

Още: Предложиха на Натали Трифонова да си застрахова краката

Вторият танц на Неделя Щонова и Наско Месечков бе феноменален фрийстайл, който бе оценен от журито с 39 точки. След тях за второ изпълнение на сцената на Dancing Stars излязоха Натали Трифонова и Джими, които отново заложиха на фрийстайла и получиха 39 точки.

Последва вторият танц на Ивет и Тодор, които този път заложиха на фрийстайл и не сгрешиха, защото получиха максималния брой точки - 40. Последва и вторият танц на DARA и Джими, който този път беше шоуденс. Журито им даде 40 точки.

Още: Вижте как е изглеждала Франциска Йорданова преди Dancing Stars (СНИМКИ)

Снимка: Dancing Stars Bulgaria/Facebook

След като стана ясно, че Ивет Горанова и Тодор остават на почетното четвърто място, дойде време за същинския финал и шампионските танци на трите двойки, борещи се за победата.

Финалните танци за спечелване на Dancing Stars

Последният танц на Неделя Щонова и Атанас Месечков бе обявен от Галена Великова - двамата трябваше да изпълнят румба. След тях на паркета излязоха Натали Трифонова и Димитър, чийто танц, избран от журито, бе самба. DARA и Джими пък получиха задача от Илияна Раева да танцуват на финала пасо добле.

И трите двойки се представиха много силно и доказаха, че не е случайност присъствието им на финала.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес