Skiller и Babeli подгряват за световен рекорд

10975
Skiller и Babeli подгряват за световен рекорд

Голямото шоу ще започне в 18:00 часа на 13 септември пред Паметника на Съветската армия. Входът е свободен. Старта на шоуто ще дадат Ангел и Моисей, след което към шоуто ще се присъедини настоящия шампион на България по бийтбокс – Popoff. А финалът ще бъде още по интересен от всеки друг пут. Към 19:10 ч се очаква да започне опита за подобряване на Световния рекорд на Гинес за най-масово бийтбокс изпълнение. П–Ц-К-Ц е ритъма, който публиката трябва да повтаря със Скилър в продължение на 3 минути. Организаторите призовават всеки желаещ да се присъедини към тях.

На 12 септември 2013 г., в България пристигнат един от най-знаковите изпълнители на световната бийтбокс сцена - световният шампион двукратния шампион на Германия - Бабели. Музикантът ще гостуват в България, за да журират в битката за Най-добър бийтбоксър на България за 2013 г.

ЛиЛана и Скилър на една сцена с легендарния им татко

Легедарният музикант от близкото минало - доц. Христо Деянов (от дуета с Георги Денков) за първи път ще пее на една сцена с талантливит...

На 7 септември станаха ясни имената на 16-те финалиста на THE OFFICIAL NESCAFÉ 3in1 BEATBOX BATTLE 2013. Над 70 бийтбоксъри се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс - THE OFFICIAL NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE 2013. 3 членно жури определи 16-те най-достойните да се борят за титлата „Най-добър бийтбоксър на България” 2013.

Наградите и тази година са неочаквано добри. Класиралите се на първите 3 места получават микрофони Shure 58. Победителят в The Official NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE ще получи чек за 1500 лв. и правото да представлява България на Световното в Берлин през 2014. Класиралият се на второ място ще получи 700 лв . и, а останалият трети, ще прибере чек за 500 лв..

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com