Жителите на Благоевград ще обсъждат новия бюджет с кмета

417
Жителите на Благоевград ще обсъждат новия бюджет с кмета
Снимка: Ерол Емилов
Преговорите около общински бюджет 2019 в Благоевград вече започнаха. От общината в областния град обявиха, че канят всички заинтересовани жители на общо обсъждане на новия бюджет. Събитието ще се поведе на 10.01.2019г. /четвъртък/ от 17:00 часа в сградата на общината. 

Присъстващите ще се запознаят с дневния ред, основните показатели за бюджета и инвестиционната програма на общината. Жителите ще могат да изпращат становища и предложения по проекта за общинския бюджет два дни преди провеждането на публичното обсъждане. 

Кола блъсна жена в Благоевград, загина на място

Лек автомобил "Опел" блъсна млада жена на бул. "П.К.Яворов" в Благоевград, загинала е на място, предаде БГНЕС. Сигналът за пътния инци...

Очаква се събитието да премине при голям интерес, защото на последните сесии на общинския съвет, проектът за бюджета бе една от водещите теми. Опозицията на кмета твърдо бойкотираше последните сесии, не гласуваше посочените решения и предложения и дори водеше словесни битки с представители на мнозинството. Това предизвика редица скандали в местния парламент и разлюля общественото мнение около неговото функциониране. 

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители