Мъж благодари на полицаи от Годеч чрез писмо

1775
Мъж благодари на полицаи от Годеч чрез писмо
Снимка: iStock/Guliver
Добрите новина винаги излизат бързо наяве. Поредната такава идва от Годеч, където мъж от града благодари на служителите в РУ-Годеч, затова че бързо решили неговия случай. 

Казусът се случил преди Нова година, когато къщата на Григор Грироров била обрана. Мъжът бързо подал сигнал до полицията, а полицейските служители: инспекторите Иван Тодоров, Мариела Славеева и Радослав Борисов намерили извършителя и върнали откраднатите вещи на Григор. 

Протестиращите майки се обърнаха към майките на министрите и депутатите

Майките на деца с увреждания от протестната инициатива "Системата ни убива" изпратиха писмо до майките на министрите в правителството и...

"Дори не съм очаквал подобна бърза реакция и резултат! Понеже живота ме принуди да работя в София, все не остава време да обърна внимание на наследствената ми къща. Смятам, че такива полицаи трябва да се награждават!", пише Григоров. 

Това не е първия такъв случай от Югозапада. През миналата година, както Actualno.com писа, жители на Кюстендил също благодариха на полицаи с писмо, адресирано до директора на ОДМВР ст. комисар Е. Стамболийски. Кюстендилката Йорданка Попмилачкова благодари за помощта на полицейския инспектор Ивайло Петров. Писмото е изпратено от името на живущите на ул. "Студен кладенец" в града, които искат да изкажат лични благодарности към инспектора – за неговата сърцатост, отговорност и професионализъм. Той е помогнал в много труден момент на една изпаднала в безпомощно състояние жена - изоставена от своите близки. Съседите ѝ казват, че потърсили помощ от всички възможни институции, но срещнали стена от безразличие. Тогава последната надежда за жената и за тях останал Петров. Светкавичната му реакция връща в мнозина вярата в институцията която служи, а достойната му постъпка кара дори и най-големите песимисти и критици да изговарят с уважение името му.

Тази публикация е създадена в рамките на договор № BG05M9OP001-2.010-0458"От Актуално" в помощ на уязвими групи, който се осъществява с финансовата подкрепа на Европейски социален фонд на Европейския съюз по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. – Процедура „Развитие на социалното предприемачество“. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от "От Актуално" в помощ на уязвими групи и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тя отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОП РЧР 2014-2020 г.
Actualno.com
Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители