"Топлофикация София" се подготвя за отоплителния сезон

8518
"Топлофикация София" се подготвя за отоплителния сезон

Екипите на "Топлофикация София" извършват прегледи по топлопреносната мрежа във връзка с началото на новия отоплителен сезон 2012 - 2013 г., съобщиха от пресцентъра на "Топлофикация София". Специално внимание се обръща на критичните участъци от трасетата, които не са рехабилитирани от години, и поради тази причина там е възможно да се случат аварии. Предварителните прегледи на топлопреносната мрежа преди общото пускане на парното в столицата са важна част от подготовката за отоплителния сезон, тъй като това ще гарантира нормалното и качествено отопление на столичани през зимата.

От 9.00 часа днес до 24.00 часа е възможно да има колебания в подаването на топла вода към отделни сгради в квартали „Иван Вазов”.

Парното запазва цената през новия сезон

Няма да има понижаване на цената на парното със задна дата заради намалените цени на синьото гориво от Русия, обясни председателят на ...

Според изискванията на Наредбата за топлоснабдяване и Общите условия на „Топлофикация София” ЕАД, компанията е задължена да има готовност да предоставя на своите клиенти топлинна енергия за отопление от 1 октомври 2012 г. до 30 април 2013 г.

Общото включване на отоплението в столицата ще започне, когато средноденонощната температура на външния въздух в три последователни дни е по-ниска от плюс 12 градуса и дългосрочната прогноза за времето предвижда трайно застудяване.

Редактор: Десислава Ушатова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)
Прогноза за времето - 27 април 2024 г. (събота)

Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца, сочи прогнозата за времето за 27 април. Какви ще са температурите?  През...