Взривиха заведение на бивш кмет в община Сандански

6787
Взривиха заведение на бивш кмет в община Сандански

Взривиха заведение на екскмета на Катунци, община Сандански, Георги Коцев, който неколкократно бе заплашван около изборите миналата година, че ще бъде взривен, предаде БГНЕС.

Между двата тура на местните избори миналата година Георги Коцев подаде сигнал на телефон 112, че е заплашван от дебеловрати в джип, че ще бъде взривен. Около 1.30 ч. тази нощ, по думите на Коцев, в заведението му "При кмета", което се стопанисва от съпругата му Светла, е избухнала експлозия.

Самият Коцев заяви пред БГНЕС, че заведението му е унищожено от експлозията и неколкократно е бил заплашван затова, че се движи в обкръжение на кмета на Сандански Андон Тотев, а не с ГЕРБ.

Андон Тотев спечели кметските избори в Сандански, побеждавайки кандидата на ГЕРБ и заместник-областен управител на Благоевград Георги Бахмов. Коцев бе кандидат за трети мандат на най-голямото село в община Сандански Катунци, но изгуби балотажа с кандидата на ГЕРБ и бивш пазач в "Медика – Сандански" Стоян Танушев. След като загуби изборите за Катунци Георги Коцев бе назначен като кметски наместник от Андон Тотев на селата Черешница и Ковачево.

Редактор: Ая Косарова

Взрив пред офис на "Евророма" в Сандански

59-годишен мъж е в много тежко състояние след експлозия на взривно устройство в Сандански. Бомбата, с голяма мощност, избухна малко с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com