X
 
 

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Дървеница"

474 0
photo of "Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Дървеница"
Снимка: iStock/Guliver
"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Дървеница“ на 17 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. Във връзка с превключване на уличен водопровод на ул. „Преславска планина“ в жк. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Равногор", ул. „Преславска планина“, ул. „Илия Димушев“ и ул. „Дървенишка река" №10, №13 и № 29.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Равногор“ ъгъла с ул. „Преславска планина“. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

В кв. „Кръстова вада“ се налага спиране на водоподаването

На 11 октомври 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Борис Руменов“ кв. &bdqu...

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално