А група поиска помощта на Газпром

17662
А група поиска помощта на Газпром

А група вкупом поиска от премиера Пламен Орешарски да съдейства руската компания „Газпром” да стане спонсор на цялото първенство, а не само на „Левски”.

В нарочно писмо всички клубове от майсторската група, с изключение на сините и „Черно море”, като „моряците” ще подпишат днес, молят Орешарски да убеди руската компания да помогне на всички български отбори.

Газпром мисли да финансира А група, а не само Левски?

„Газпром” може да не стане основен спонсор на „Левски”, а да се ангажира с подкрепа за „А” група ка...

“Обръщаме се към Вас, водени от желанието си за развитието на спорта, целия български професионален футбол и националния отбор. Както ви е известно, във връзка с осъществяване на проекта “Южен поток”, който е проект от национално значение, бе договорено от страна на държавата в лицето на предишния министър-председател подпомагане от страна на руското дружество “Газпром” единствено за професионален футболен клуб “Левски”. Считаме, че по този начин се използва държавата и чрез нейното влияние се целеше облагодателстване само на един отбор”, се казва в писмото, разпространено от "24 часа". 

"Затова, от името на всички футболни клубове от "А" професионална футболна група, Ви молим за вашето съдействие, договорените с дружеството "Газпром" парични средства за подпомагане на "ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ" АД да бъдат разпределени по равно между всички отбори в "А" професионална футболна група”, завършва писмото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com