Барселона загря за решителния мач с Милан

4117

Аржентинеската звезда Лионел Меси отбеляза в 17-и пореден мач от Ла Лига, а "Барселона" надигра с 2:0 последния "Депортиво Ла Коруня" в генералната репетиция преди реванша от Шампионската лига срещу "Милан", предаде БГНЕС.

Меси и още няколко от титулярите на отбора започнаха срещата като резерви, преди да се появят на терена през втората част. Аржентинецът се разписа само 2 минути преди края на мача с 40-ия си гол за сезона в лигата и общо 51-и. Алексис Санчес бе открил резултата в 38-ата минута. Хосе Пинто имаше спокойна вечер, замествайки наказания Виктор Валдес. Депортиво така и не успя да запише удар към вратата за 90 минути.

Така Барса води на втория "Атлетико Мадрид" с 14 точки, а на съгражданите им от "Реал" с 16. Каталунците обаче са с мач повече. Други резултати от Ла Лига: Райо Валекано - Еспаньол 2:0, Валядолид - Малага 1:1, Майорка - Севиля 2:1.

Реал Мадрид окончателно депресира Барселона

В супер дербито на Испания отборът на "Реал Мадрид" затвърди превъзходството си над "Барселона" и отново доказа, че каталунците са твър...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com