Бразилия разби Испания и взе Купата на конфедерациите

5639
Бразилия разби Испания и взе Купата на конфедерациите

3:0 срещу действащия световен и европейски Испания – класиката даде криле на отбора на Бразилия, който е домакин на следващото Световно първенство по футбол, да мечтае за шеста световна титла, предаде football24.bg.

Още във 2-рата минута кариоките поведоха след центриране отдясно, което доведе до разбъркване и грешка в центъра на защитата на Испания, от което се възползва Фред, който, паднал на земята, успя да вкара топката във вратата на закъснелия Касияс.

Испания е вторият финалист за Купата на конфедерациите след голяма драма и дузпи

Испания и Италия направиха невероятно качествен и равностоен двубой във втория полуфинал от турнира на Купата на конфедерациите, в койт...

В края на полувремето испанците можеха да изравнят, но Давид Луис се отличи с блестяща намеса. Все пак в 44-ата минута Неймар удвои преднината на "селесао" след подаване на Оскар.

Второто полувреме започна повече от добре за бразилците и те стигнаха до трето попадение. Фред отбеляза втория си гол в 47-ата минута и направи резултата класически. В 54-ата минута Серхио Рамос можеше да върне Испания в мача, но изпусна дузпа. В 68-ата минута Пике получи червен картон след нарушение срещу Неймар. В 80-ата минута Жулио Сезар показа страхотен рефлекс след удар на Педро. В 86-ата Вия можеше да намали, но Сезар отново демонстрира класа.

Така Бразилия спечели Купата на конфедерациите, но статистиката показва, че този, който спечели трофея, след това не успява на Световното първенство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com