България допусна конфузна загуба на Гран При

7484
България допусна конфузна загуба на Гран При

Националният тим на България по волейбол - жени, изненадващо изгуби от Доминиканската република с 2:3 гейма в последния си мач от втория турнир на група "G" от състезанието Гран При, предаде БГНЕС.

Българките изглеждаха устремени към поредна победа в състезанието, след като вчера удариха силния тим на Бразилия, но в последната си среща в Пуерто Рико късметът не им се усмихна. В залата в Маягуес "лъвиците" отстъпиха в отделните геймове на Доминиканската република с 25:22, 18:25, 25:23, 28:30, 16:14. Мачът беше много драматичен, но българките направиха доста грешки от сервис и това не им позволи да контролират играта по-уверено. Момичетата на Марчело Абонданца бяха записали четири поредни победи преди тази загуба и се намират на осмо място от 20 отбора в състезанието.

Сега националките се отправят към последния турнир на престижното състезание Гран При, който е домакинстван от Япония. В Токио ще мерим сили с домакините, Чехия и много силния тим на САЩ.

Феноменална победа на България над Бразилия на Гран При

Женският национален отбор по волейбол записа изключително престижна победа над олимпийския шампион Бразилия с 3:1(25:22, 25:21, 20:25...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com