Българска яхта ще участва в най-голямата регата в Европа

12719
Българска яхта ще участва в най-голямата регата в Европа

Българска яхта ще вземе участие в най-голямото ветроходно състезание в Европа през тази година. Става въпрос за ветроходния кораб "Роял Хелена", който ще участва в Средиземноморската регата за ветроходни кораби 2013 (Lycamobil Mediterranean Tall Ship Regatta 2013), която ще се състои от 21.09.2013 до 07.10.2013, посещавайки три различни пристанища – Барселона (Испания), Тулон (Франция) и Ла Специя (Италия).

За участие са регистрирани над 40 кораба от цял свят. "Роял Хелена" ще се сървеновава в клас А (най-големите ветроходни кораби)където ще мери сили с общо 12 конкуренти.

Продават яхтата от "Скайфол"

Стилна яхта Regina, която беше използвана за снимането на последния филм с агент 007 Джеймс Бонд в "Скайфол", носеща името „Химер...

Очаквания брой гости на състезанието в трите пристанища надвишава 2 милиона души като във всяко пристанище има богата съпътстваща програма.

Учебният ветроходен кораб "Роял Хелена" ще отплава за Барселона на 10 септември в 13:00 часа от Морска Гара Варна със стажанти от ВВМУ "Н.Вапцаров" и пътници на борда. Записванията за участие продължават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com