Четирима си тръгват от Лудогорец

5894
Четирима си тръгват от Лудогорец

Шампионът на България по футбол "Лудогорец" ще се раздели с четирима свои основни играчи. Това стана ясно по време на представянето на първото ново попълнение Фабио Еспиньо за лятото на тима от Разград, предаде БГНЕС.

Четиримата, които си тръгват от Разград, са Емил Гъргоров, Станислав Генчев, Любомир Гулдан и Урош Голубович. За Гъргоров беше ясно, че няма да остане, след като още през зимата полузащитникът не се разбра с ръководството на тима.

Иначе Еспиньо, който подписа със зелените, е плеймейкър и ще облече фланелка с номер 8, която беше на Станислав Генчев. Футболистът е юноша на "Порто", играл и за "Б" отбора им, а последният му клуб е "Морейрензе". Няколко португалски отбора следяха ситуацията около Еспиньо, но офертата на Лудогорец е била най-примамлива. Освен това, разградчани се разделиха с четири от големите звезди и това са Емил Гъргоров, Станислав Генчев, Урош Голубович и Любомир Гулдан.

"Лудогорец" започна предсезонната си подготовка, в която ще изиграе четири контроли, една в България и три в Австрия, където шампионите ще заминат на лагер. "Орлите" ще направят спаринг с "Риека", "Петролул", "Пирин Гоце Делчев", а последната контрола все още се уточнява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com