Чудо - Уигън спечели ФА Къп след победа над Манчестър Сити

5367
Чудо - Уигън спечели ФА Къп след победа над Манчестър Сити

С гол две минути преди края на редовното време „Уигън” победи с 1:0 „Манчестър Сити” и спечели тазгодишното издание на ФА Къп.

Нещата реално се решиха в последните минути, след като Пабло Сабалета получи втори жълт картон след безумно влизане срещу Калъм Макманамън при контраатака на „Уигън”, след като други защитници в небесносиньо вече пресичаха пътя на нападателя. Именно Макманамън в самия край на мача спечели и корнера, след който Бен Уотсън с глава закова топката във вратата на Джо Харт.

Тотнъм съкруши Манчестър Сити

В изключително атрактивен мач от поредния кръг на Премиершип отборът на "Тотнъм" успя да победи с 3:1 "Манчестър Сити" на своя стадион ...

Победата беше заслужена, след като през целия мач „Уигън”, който се бори да не изпадне от Премиершип, показа повече желание за победа. „Манчестър Сити” определено подцени мача и заслужено си изпати накрая. Най-чистото положение за "Сити" дойде след удар с глава на Компани след корнер. Тевес и Агуеро също имаха шансове, но бяха блокирани. А Макманамън буквално развинти защитата на "Сити", като направи всичко по-опасно и по чудо не вкара гол, след като веднъж се наложи защитата да чисти пред голлинията негов удар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com