Хеттрик на Кавани изхвърли Интер от Европа

6505
Хеттрик на Кавани изхвърли Интер от Европа

Уругвайският голаджия Единсон Кавани вкара и трите гола за победата на "Наполи" срещу "Интер" с 3:1 в заключителния мач от 35-и кръг на Серия А, предаде БГНЕС.

Нападателят разпечата вратата на гостите още в третата минута след перфектен пас в коридор на Горан Пандев и светкавичен удар с десния крак покрай излезлия да го пресрещне Самир Ханданович. Рикардо Алварес от дузпа възстанови равенството в 23-ата минута, но в 32-ата реферът отсъди дузпа в полза на "Наполи" и Кавани вкара второто си попадение в срещата.

Увугваецът оформи своя хеттрик уругваецът в 78-ата минута след атака, която започна сам и при която отново Пандев му асистира - с хубав диагонален пас към далечната греда, където Кавани засече на празна врата. Благодарение на тази победа "Наполи" се укрепи на второто място с 72 точки, 7 повече от третия "Милан". "Интер" е с 53 точки и остава на осма позиция, а задачата на "нерадзурите" да намерят място в Лига Европа става все по-трудна.

Зовът на европейските клубни турнири ехти - кой ще се отзове

Христос Воскресе, а какво по-хубаво от една спокойно прекарана със семейството  неделя и ... малко футбол, разбира се. Защото не б...

Единсон Кавани вече има 101 гола за тима на "Наполи", който се нуждае от три точки, за да си гарантира място в групите на Шампионската лига. Уругвайският нападател отдавна е в полезрението на богати клубове като "Пари Сен Жермен", "Манчестър Сити" и "Реал Мадрид" и след вчерашния му хеттрик е все по-вероятно някой от тези клубове да извади 63 млн. евро, за да откупи правата му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com