Илиан Илиев си тръгва от Левски

16051
Илиан Илиев си тръгва от Левски

Илиан Илиев и "Левски" се разбраха да се разделят по взаимно съгласие и така престоят на специалиста при сините приключва, предаде БГНЕС. Новината все още не е потвърдена официално, но се очаква на днешното занимание на тима, което е от 11:00 часа, отборът да бъде воден от помощника на Илиев до този момент Николай Митов.

В крайна сметка, Илиев се разделя с "Левски", след като отборът отново не победи през пролетта и завърши 1:1 при гостуването на Пирин Гоце Делчев в 21-ия кръг. Тренировката на Левски е насрочена за 11:00 часа, а в 12:30 часа би трябвало да има пресконференция на ст. "Георги Аспарухов".

Бившите играчи на "сините" Мариан Христов и Елин Топузаков ще влязат в щаба на Митов, който ще води "Левски" до края на сезона. Новият наставник ще бъде на пейката на "Левски" като старши треньор на отбора още в столичното дерби с "Локомотив София", което е в събота на "Герена". Няма да има други промени в щаба на "Левски".

 

Левски се провали и в гостуването си на Пирин

Отборът на "Левски" продължи с неубедителното си представяне от началото на пролетния полусезон и завърши наравно 1:1 при гостуването...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com