Лех Познан прие офертата на Селтик за Тонев, трансферът още не е сигурен

5292
Лех Познан прие офертата на Селтик за Тонев, трансферът още не е сигурен

Шотландският "Селтик" е все по-близо до оценения на 2 милиона паунда халф Александър Тонев, съобщава шотландската преса.

Футболистът на "Лех Познан", който има 11 мача за България, е в трансферния списък на мениджъра на "детелините" Нийл Ленън. Спецът иска да привлече българския национал, за да подсили състава си преди участието в Шампионската лига. Тази седмица Ленън ще води разговор с шефовете на тима относно бъдещето си и трансферните планове.

Вече е ясно обаче, че "Лех" са приели офертата на клуба за българина, предаде БГНЕС. "Лацио", "Фиорентина" и "Малага" обаче могат да променят ситуацията, тъй като също проявяват интерес, но самият Тонев изрази желание да се премести на "Паркхед". "Важно е да играя редовно в Шампионската лига, в Селтик мога да постигна това", заяви преди време той. Единственият проблем на Ленън може да дойде от Германия, където в последния момент интерес е проявил "Вердер Бремен". Силното немско първенство в момента може да изкуши българина.

Селтик иска Тонев плюс още двама играчи

Българският национал Александър Тонев и още двама играчи са основните трансферни цели на мениджъра на "Селтик" Нийл Ленън за лятото, с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com