Крум: Мария Илиева по гащи е имиджово, a попфолк звезда e тотален упадък на обществото?

30793
Крум: Мария Илиева по гащи е имиджово, a попфолк звезда e тотален упадък на обществото?

Крум изригна срещу българските поп и хип-хоп изпълнители, както и провелите се Музикални награди на БГ Радио. Той написа гневен коментар в Facebook профила си.

"Гледах наградите на БГ Радио и съм удивен от изпълненията на плейбек. Надявам се шепата журналисти, които от известно време намират поводи да оплюват попфолк артистите, да са забелязали това. А не да търсят под вола теле по време на концертите ни. И да, когато Мария Илиева е по гащи на сцената, е имиджово, когато е попфолк звезда, това води до тотален упадък на обществото...

"Пайнер" открадна Крум от "Ара мюзик"

Феновете му могат да очакват първия му проект като част от успешната фирма. „Изключително съм щастлив от този факт. Поставям си ...


Крайно време е да се спре с изкуственото опорочаване на най-слушания жанр за сметка на други стилове. Нека всеки намира място под слънцето. В тая война май само едната страна воюва. Дори един от най-големите сайтове за видео споделяне се опитва да манипулира зрителския интерес.

Благодаря на феновете, които ме светнаха за нещо много странно – как се трият гледания на клипове на попфолк изпълнители. Не съм следял клиповете на колеги, но пък погледнах коментари под мой клип и останах потресен.

А между другото, за тези които ще покажат и гледанията в youtube на поп и хип-хоп клипове, ще ги светна, че не е никак скъпо да си купиш милион гледания, никак дори. Цената ми я сподели мой приятел хип-хопър. Не, че няколко хиляди гледания ще накарат някой да слуша или да не слуша вкъщи песента ти, но е част от маркетинга, който продава. Още по-важно е да натрупаш гледания, ако пък имаш спонсор в клипа, на когото си обещал да удариш поне милион гледания. Тогава инвестицията за трупане на посещения си заслужава напълно, нали?

Мария Илиева: Искам силен и мъдър мъж

"Много съм щастлива и заредена. Уникално е усещането - на една история и атмосфера, наситени със стъпките и музикалната мисъл на някои ...

За текстовете няма да коментирам... Поздравявам ценителите на качествената музика с „Клати го, клати, бременно момиче, как ухаеш на аборт, под носа ти има бело..."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Шоубизнес