"Лудогорец" официално поиска преиграване с "Ботев"

7115
"Лудогорец" официално поиска преиграване с "Ботев"

Българският футбол винаги има с какво да учуди запалянковците. Поредното доказателство е решението на "Лудогорец" да поиска преиграване на мача с "Ботев Пловдив".

Ръководството на разградския клуб официално внесе молба за преиграване на мача с "Ботев" в Пловдив в деловодството на Спортно-техническата комисия тази сутрин, съобщи БГНЕС.

"Лудогорец се счита за пряко потърпевш от създадената обществена нагласа след мача с Ботев. По тази причина Ви молим за следното: "Да вземете решение за преиграване на футболната среща, ако считате, че са нарушени умишлено правилата на играта футбол и ферплея", се казва в част от молбата до Спортно-техническата комисия.

Двубоят от 14-ия кръг на "А" група, който завърши с победа на Лудогорец над Ботев с 1:0, предизвика сериозен скандал в българския футбол, след като реферът Таско Тасков явно ощети пловдивския клуб. Тасков не даде дузпа за "канарчетата" за игра с ръка в наказателното поле на гостите, а в края на мача чист гол на Иван Цветков бе отменен за несъществуваща засада.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com