Лукойл завърши с победа турнира във Флорина

6652
Лукойл завърши с победа турнира във Флорина

Баскетболистите на Лукойл Академик завършиха с победа участието си в тридневния турнир във Флорина. В последен мач от надпреварата в гръцкия град шампионите разгромиха домакините от Ахилеас с 90:55, които се състезават в местната трета дивизия.

За "студентите" това бе първи успех във Флорина след пораженията от елитните Арис (Солун) със 75:85 в първата среща в петък и с 64:70 от КАОД (Драма) във втория двубой в събота. Днес баскетболистите на старши-треньора Оливер Костич се отправят към следващата си дестинация в предсезонната подготовка - Охрид, съобщи БГНЕС.

Започва записването в НАЛБ за сезон 2013/2014

Националната аматьорска лига по баскетбол се готви за своя трети сезон! За да запишете отбора си, е необходимо да попълните заявката з...

В четвъртък там Лукойл Академик играе проверка при закрити врати с македонския шампион и участник в Адриатическата лига МЗТ Скопие. Ден по-късно студентите ще се изправят срещу още един сериозен съперник - Раднички (Крагуевац), който също като Лукойл ще участва тази есен в Еврокъп. В Раднички това лято премина плеймейкърът на Левски Марко Маринович, както и Душан Младжан, който игра за Швейцария на полуфинала срещу България в допълнителната квалификация за Евро 2015.

В Охрид Лукойл Академик ще се събере почти в пълен състав. В Гърция тимът игра без Давин Уайт, който тази вечер се очаква да проведе първа тренировка с отбора на Оливер Костич. За "студентите" игра само крилото Аландо Тъкър. В момента ръководството търси тежко крило и център, за да приключи със селекцията.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com