Фолкпевица откри учебната година в столично училище

53806
Фолкпевица откри учебната година в столично училище

Фолкпевицата Андреа, в ролята на асистентка на футболиста Валери Божинов, бе сензацията при откриването на новата учебна година в 138 СОУ „Проф. Васил Златарски” в София. Снимките на фолкпевицата сред невръстни първокласници вече заляха социалните мрежи и предизвикаха бурно негодувание.

Екипът на Actualno.com се свърза с директорката на училището г-жа Кръстева. Тя обясни, че Валери Божинов е бил на откриването на учебната година с благотворителна цел. Футболистът е раздал 460 екземпляра енциклопедии на първокласниците и други ученици.

Рок вместо звънец и химнът в изпълнение на Manowar ще звучат в училище в Каварна

В СОУ „Стефан Караджа” в Каварна от днес вместо училищен звънец ще звучи рок музика, съобщиха от пресцентъра на общината....

В ролята на каква е присъствала фолкпевицата г-жа Кръстева не знаеше. На въпрос дали не е имало възмутени родители г-жа Кръстева изрази учудване и наблегна на благотворителния аспект на мероприятието. Тя обясни, че няма претенции кой ще осъществява благотворителни жестове, като този.

Училището се слави с приемствеността си относно деца със специални образователни потребности, уточни още директор Кръстева.

Снимка: Планета ТВ

Видинско е с най-малко учебни заведения в страната

Няма закрити училища в Област Видин тази година, съобщи Калин Нинов, началник на Регионалния инспекторат по образованието. На територи...

Междувременно, в Каварна в СОУ „Стефан Караджа“ от днес вместо училищен звънец ще звучи рок музика. В училището вече няма да има звънци, а 40 секунди, колкото е стандартът на един звънец, в началото и в края на часа ще звучат класически хард рок и хеви метъл изпълнения на световноизвестни групи.

От кметството обмислят и вариант всеки ден преди започване на часовете учениците да изслушват българския химн  в изпълнение на Manowar.

 

 

Раздават безплатни тетрадки за всички първокласници в София

Столичната община със съдействието на няколко фирми успя да помогне за откриването на учебната година на първокласниците в подготовката...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com