Майнц потвърди, че взима Неделев през зимата

5661
Майнц потвърди, че взима Неделев през зимата

След много шум по медиите, много слухове и различни информации, отборът на "Майнц 05" обяви официално, че хлафът на "Ботев Пловдив" Тодор Неделев става част от тима.

Новоизпеченият български футболен национал ще се присъедини към германския тим от 1 януари догодина. Договорът му е за четири години - до юни 2018 година. Така Неделев ще завъшри полусезона в А група в тима на "Ботев".

"Неделев е определян като най-големия талант в родината си. За Ботев е изиграл 57 мача в местната "А" група, в които е вкарал 16 гола и е направил 13 асистенции", пише в материала на официалния сайт на "Майнц". В статията отбелязват също, че през миналия месец Неделев е дебютирал за мъжкия национален отбор на България в контролата с Македония, като е играл срещу защитника на "Майнц" Николче Новески.

"Следим Тодор Неделев от доста време. Той е млад играч, но има опит. Трябва да бъде развиван постоянно и внимателно", казва мениджърът на "Майнц" Кристиян Хайдел.

'През последните седмици се случиха много неща. Останах много доволен от интереса на много големи клубове. Трансферът ми в Майнц 05 е крачка напред за мен. Ще играя в едно от най-силните първенства в света, в отбор, който ме подкрепя, за да стана по-добър футболист. Имам няколко месеца да се подготвя добре и до тогава ще играя за Ботев (Пловдив), на който дължа всичко, което съм постигнал', коментира и Неделев пред bTV.

Неделев няма да ходи в Залцбург, каза Цветан Василев

Офертата на "Залцбург" за Тодор Неделев е отхвърлена от ръководството на "Ботев Пд", пише "Преса", предаде football24.bg. Както вече...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com