Неделев няма да ходи в Залцбург, каза Цветан Василев

6213
Неделев няма да ходи в Залцбург, каза Цветан Василев

Офертата на "Залцбург" за Тодор Неделев е отхвърлена от ръководството на "Ботев Пд", пише "Преса", предаде football24.bg. Както вече стана ясно, младата звезда на жълто-черните пътува без разрешение до Австрия, за да се запознае с условията в клуба. Официални оферти за Неделев има още от "Майнц" и "Сошо".

"Някои хора размътиха главата на момчето. Визирам откривателя му Андрей Павлов и неговите родители, които така и не повярваха, че в Ботев искаме само най-доброто за тяхното дете. Ден след пътуването на Тодор до Австрия пристигна предложение от Залцбург, но то не бе прието. Бих приел офертата по-скоро като извинителна, тъй като от Ред Бул очевидно усетиха, че не са действали коректно", коментира за изданието собственикът на "Ботев" Цветан Василев. Той добави, че Павлов повече няма да бъде на работа в "Ботев".

Арсенал гледа към Неделев

Английският гранд "Арсенал" се включи в битката за подписа на българското крило Тодор Неделев, съобщава електронното издание на вестн...

Оферти през лятото към Неделев е имало още от Турция и Русия, но заради по-доброто бъдеще на играча те са били отхвърлени, въпреки че били по-изгодни финансово за "Ботев".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com