Мартин Петров се готви да подпише с Шефийлд Уензди

4724
Мартин Петров се готви да подпише с Шефийлд Уензди

Бившият български национал Мартин Петров е очакван днес в "Шефилд Уензди". Отборът е от Чемпиъншип, второто ниво в английския футбол, предаде football24.bg.

Договорът на Свръхзвуковия с "Еспаньол" изтече и лявото крило се оглежда за ново предизвикателство. Повече от месец Мартин тренира с ЦСКА, но с уговорката, че поддържа форма и търси отбор в чужбина. В Шефилд българската звезда ще се запознае с условията, които клубът предлага - не само като финанси, а и като амбиции и т.н. Ако е удовлетворен от това, което види Потрев може да да подпише.

Мартин Петров се връща в Чемпиъншип

Бившият български национал Мартин Петров се завръща в Англия, съобщава bTV. Крилото е пред договор с отбор от втората половина на табл...

"Уговорката между клуба и играча е да отиде в понеделник на тренировъчната база на Уензди за среща, нищо по-конкретно не мога да кажа", довери Лъчезар Танев - агентът на футболиста. Мартин е вече на 34 години, но от март 2010-а не е пропускал мач заради контузия, чувства се отлично физически и не мисли за край на кариерата си.

Мартин Петров си е име на острова, където игра 5 години и половина - три сезона в "Манчестър Сити", а после и в "Болтън". При договор "Уензди" ше стане деветият клуб във визитката на бившия национал.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com