Месут Йозил премина официално в Арсенал

14033
Месут Йозил премина официално в Арсенал

Плеймейкърът на германския национален отбор и на "Реал Мадрид" Месут Йозил официално стана футболист на "Арсенал". Новината бе потвърдена от официалния сайт на "артилеристите" час преди затварянето на трансферния прозорец в полунощ, информира football24.bg.

Договорът на играча е дългосрочен, а трансферната сума рекордна за "артилеристите". Според непотвърдена информация сумата е 42 милиона паунда (50 млн. евро).

Месут Йозил е на крачка от Арсенал

Английският гранд "Арсенал" се споразумяха с "Реал Мадрид" за германския полузащитник Месут Йозил, предаде football24.bg. 24-годишният...

Германският национал премина медицински изследвания в Германия, където в момента е на лагер с Бундестима, след което подписа договор за 5 години. Йозил ще получава по 7 милиона евро на сезон.

"Ние сме изключително доволни да подпишем с Месут Йозил. Той е страхотен футболист, който е доказал класата си както на клубно, така и на международно ниво. Наблюдавахме го от известно време и мога да кажа, че той има всички качества, които смятам, че един футболист на Арсенал трябва да има", коментира мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com