Новият треньор на Левски вярва в силите на отбора

7015

Целият отбор на Левски продължава да вярва в спечелването на дубъл през този сезон, сподели новият наставник на отбора Николай Митов, предаде БГНЕС.

Митов наследи Илиан Илиев, на когото досега беше помощник. "Нямам притеснения. Не мога да имам притеснения, израснал съм тук. Ще се опитам да го предам на състезателите си. Ако не бях убеден, че можем да станем шампиони, нямаше да съм пред вас. Не деля играчите на чужденци, българи и юноши. Ще играе този, който се представя най-добре. Аз съм бил до Илиан, отличен треньор, не се получиха нещата. Той взе това решение, оставаме си приятели. Отсега нататък аз съм треньор", сподели наставникът.

"Доверието на феновете се печели с победи. Аз го знам това. В Левски трябва да биеш, че да е щастлива публиката. Публиката види ли раздаване, ще те заобича", продължи той.

Илиан Илиев си тръгва от Левски

Илиан Илиев и "Левски" се разбраха да се разделят по взаимно съгласие и така престоят на специалиста при сините приключва, предаде БГН...

По повод дебюта си като старши треньор на "сините", който ще бъде срещу "Локомотив София", Митов добави: "Емил Велев е един от най-добрите треньори у нас. Той ми подаде ръка, много съм научил от него. С удоволствие излизам срещу моя учител". "Да съм треньор и следващия сезон? Първо да си свършим работата – титла и купа. Попитах играчите убеден ли е някой, че няма да станем шампиони и ще вземем купата. Всички казаха, че ще станем шампиони и ще вземем купата", каза още Митов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com