Обзаведоха Алекс Фъргюсън с Chevy Volt

7058
Обзаведоха Алекс Фъргюсън с Chevy Volt

Докато изявите на Сър Алекс Фъргюсън на пресконференциите, край тъч-линията и в съблекалнята на отбора в червено няма как да бъдат пропуснати лесно от обществения интерес, в дните около Коледа той би могъл да се движи тихо по пътищата и улиците на Великобритания без да бъде забелязан от околните.

Сър Алекс вече се ползва от услугите на електромобила с възможност за удължаване на пробега Chevrolet Volt като част от партньорството на футболния клуб с автомобилния производител. В момента Chevrolet е официален автомобилен партньор на „Червените дяволи”, а емблемата й ще се появи на фланелките на отбора в началото на сезон 2014/2015 година.

"Юнайтед" разплака "Сити" с гол в последната минута

В супер дербито на 16-ия кръг на Премиершип "Манчестър Юнайтед" пречупи шампионите от "Манчестър Сити" с 3:2, като победният гол беше т...

Моделът Volt може да измине разстояние до 80 километра без консумация на бензин, без отделяне на вредни емисии – и практически безшумно – преди включването на свързания с електрически генератор двигател с вътрешно горене, благодарение на който общият пробег на автомобила с едно зареждане се удължава с още 500 километра.

Manchester United е най-популярният в света футболен отбор, чиито фенове по официална оценка наброяват 659 милиона и който наскоро бе обявен от списание Forbes за най-високо оценения футболен клуб в глобален мащаб. Основаният през 1878 година клуб спечели рекордната 19-та шампионска титла в Английската лига, която се прибави към рекордната колекция от 11 купи на Английската футболна асоциация, 3 Европейски купи, 1 Купа на европейските шампиони, 1 Световна клубна купа на FIFA, 1 Интерконтинентална купа и 4 купи на Английската лига. Мениджърът на отбора сър Алекс Фъргюсън е най-успешният треньор на футболен клуб в британската история.

Редактор: Пламен Георгиев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com