Цветанов: Има обвинения срещу двама за черно тото

6624
Цветанов: Има обвинения срещу двама за черно тото

Има повдигнати обвинения във връзка с арестите на футболисти за черно тото, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов. Той уточни, че става въпрос за двама души.

През миналата седмица общо 11 футболисти на "Черноморец" и "Нефтохимик" бяха задържани по подозрение, че участват в черно тото. Най-известните имена сред тях са Даниел Младенов, бивш играч на "Левски, и Румен Трифонов, бивш футболист на ЦСКА. Появиха се противоречиви информации дали са залагали на мачове на собствените си отбори, дали са залагали изобщо на български футболни мачове или са залагали само на мачове от чужди първенства при по-високи коефициенти.

Задържаните за черно тото в Бургас не са уреждали български мачове (видео)

Професионалните футболисти, които вчера (13 декември) бяха задържани от полицията в Бургас, не са манипулирали български мачове. Това с...

Същевременно Цветанов каза, че ще се проверяват договорите за излъчване на мачовете от българското първенство по телевизията само при твърди доказателства, предаде bTV. Кментарът на вътрешния министър дойде заради думите на собственика на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, че "една телевизия" е изнудвала клуба и умишлено е пропагандирала срещу разградчани заради отказа им да подпишат договора за телевизионни права.

Заради неразбирателството между клубовете и операторите първият мач от тазгодишното първенство, който се предаваше по телевизията, беше дербито ЦСКА - Левски.

Редактор: Ивайло Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com