От Челси са пробвали да купят Рууни

3423
От Челси са пробвали да купят Рууни

Ръководството на "Челси" е отправило оферта към "Манчестър Юнайтед" за нападателя Уейн Рууни, но тя веднага е била отхвърлена от "червените дяволи", съобщава Sky Sports, предаде БГНЕС.

Според слуховете английският национал не е доволен от отношението към него на "Олд Трафорд" и има желание да напусне тима, а вчера мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо призна, че е голям привърженик на нападателя. Моуриньо дори каза, че до края на август, когато затваря трансферният прозорец, "има много време". Лондончани са се опитали да се възползват от напрежението между Рууни и ръководството на "Юнайтед" и са отправили солидна оферта към шампионите, но тя е била отхвърлена на момента.

Новият наставник на "червените дяволи" Дейвид Мойс вече няколко пъти потвърди, че Рууни не се продава и ще остане в клуба и през следващия сезон. Според информацията на Sky Sports предложението на "Челси" е било 10 милиона паунда плюс Хуан Мата или Давид Луис, като "сините" са готови да подобрят офертата си след първоначалния отказ на "Юнайтед".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com