Пенев към Бербатов: Търпението ми ще се изчерпа

7717
Пенев към Бербатов: Търпението ми ще се изчерпа

Националният селекционер Любослав Пенев предупреди Бербо, че търпението му може да се изчерпа. Той даде пресконференция преди контролата с Холандия, която ще се играе в събота и засегна темата около евентуалното връщане на Димитър Бербатов. В неделя Бербо заяви, че няма намерение да се връща в националния поне засега, но не изключи такава възможност изобщо, предаде Стандарт Нюз.

"В момента не е нужно да му изпращам повиквателна, той сам твърди, че не се чувства добре, за да играе. В един момент обаче и моето търпение ще се изчерпа, макар че съм търпелив човек. Това не е заплаха, а предупреждение. Ще разговаряме надявам се да е скоро".

"Галатасарай": Близо сме до Бербатов

Спортният директор на "Галатасарай" Бюлент Тулун разкри, че клубът е в напреднали преговори с българския нападател на "Манчестър Юнайт...

Селекционерът допълни, че на мястото на Николай Михайлов, който няма да участва в двубоите с Холандия и Турция заради здравословни проблеми, ще извика Иван Чворович.

Не мисля, че Мартин Петров е приключил с футбола, не случайно играе в Англия. Но аз не съм повикал не само него, но и много друби футболисти. Всеки който иска да играе в националния тим трябва да е много подготвен. На никого няма да се моля. Моите правила за професионализъм не са сложни. Не знам някой да се оплаква, посочи Пенев.

Редактор: Ая Косарова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com