Португалия направи 3:3 с Израел с гол в последната минута

4797
Португалия направи 3:3 с Израел с гол в последната минута

Португалия се измъкна на магия след гол в 90-тата минута на Фабио Коентрао се разписа в 90-ата минута, който донесе точката за иберийците при гостуването на Израел в световна квалификация, завършила при резултат 3:3 на стадиона в Рамат Ган, предаде БГНЕС.

Срещата, която се игра пред пълни трибуни, започна повече от добре за гостуващия тим, след като още във 2-ата минута с глава се разписа Бруно Алвеш. Томер Хемер обаче успя да изравни в 24-ата минута, когато получи топката на границата на наказателното поле, обърна се и с мощен шут изненада Руи Патрисио. Еден Бен Басат в 40-ата минута покачи на 2:1 за Израел с прекрасен удар след бърза контраатака за домакините.

През второто полувреме преднината на Израел стана още по-внушителна - Рами Гершон с глава направи 3:1 в 70-ата минута, преди направилият редица пропуски в мача Хелдер Пощига най-после да се разпише в 72-ата минута след отлична изява на Кристиано Роналдо. Фабио Коентрао донесе щастливата точка за португалския тим в 90-ата минута, оформяйки крайното 3:3.

Много слаб интерес към Дания - България, Малта се забавлява в София

Срещата Дания - България на 26 март се очертава да е антирекорд по посещаемост за световна квалификация на домакините за последните 3...

По този начин, Португалия, която вече има актив от 8 точки, не познава вкуса на победата в четири мача и изостава на четири точки от лидера Русия в група F на зона Европа, който обаче гостува днес на Северна Ирландия. Израел също има 8 точки след днешното равенство с Роналдо и компания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com