ПСЖ се окичи със златните медали във Франция

4852
ПСЖ се окичи със златните медали във Франция

Огромните суми, които катарските собственици на Пари Сен Жермен хвърлиха за клуба, най-после се отплатиха и партижани спечелиха първа титла на Франция от 1994 година насам. Това стана след като ПСЖ надигра с 1:0 като гост "Лион", предаде БГНЕС.

Жереми Менес отбеляза победния гол за ПСЖ срещу Лион, разписвайки се в 53-ата минута. Евиан пък взе глътка въздух след успех с 4:0 над Ница и разклати амбициите на гостите за участие в евротурнирите.

Парижани водят със седем точки на върха на класирането и са недостижими за "Марсилия" два кръга преди края. Това е първа титла за ПСЖ при новите катарски собственици, които поеха контрол над клуба през 2011 година и похарчиха около 250 милиона евро за трансфери.

Златан Ибрахимович бе в основата на успеха с 27 гола досега през сезона в Лига 1. Шведът има титли на страната и с "Аякс", "Интер", "Барселона" и "Милан". Треньорът Карло Анчелоти пък е печелил лигата в три държави. Той стана шампион на Италия с "Милан" през 2004 година, после изведе "Челси" до триумф във Висшата лига през 2010 година.

В ПСЖ - строга диета и никакви жени

Мобилизацията във френския клуб "Пари Сен Жермен", който гони титлата през тази година в Лига 1, е на много високо ниво. Това стана ясн...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com