Смениха ръководството на "Арена Армеец"

21704
Смениха ръководството на "Арена Армеец"

Тандемът Иван Драндийски (ръководител) и Борислав Велков (заместник) вече не е начело на столичната зала "Арена Армеец". Това потвърди Велков в писмо до медиите, в което обаче не обявява какви точно са причините за тяхната смяна, пише БГНЕС. Новият управител на залата е финансистът Бойко Бойчев, който преди дни бе представен и от спортната министърка Мариана Георгиева като част от новия Управителен съвет на Българския спортен тотализатор.

Драндийски и Велков поеха управлението на залата на 1 март миналата година, сменяйки на поста Венцислав Генков. Генков беше лично уволнен от тогавашния премиер Бойко Борисов, след като се разбра, че е събирал такса за паркинга на залата, а такава не е била предвидена.

"От днес, моя скромна милост (мениджър екип и заместник ръководител) и Иван Драндийски (ръководител) не сме част от управлението на "Арена Армеец София", се казва в писмото до медиите.

"През последните 2 години вложихме много сърце и старание, професионално отношение да превърнем "Арената" в отлично и сигурно място за спорт и забавление и изживяването в нея да бъде празник за всеки посетител! Оставяме "Арена Армеец" София с отличен имидж, добре сработен екип и с много добри практики и идеи за управлението й, които да я превърнат в най-добрата спортна и развлекателна инфраструктура в България и на Балканите", се казва още в известието.

"Пожелаваме успех на новото ръководство, а ние поемаме по пътя на нови предизвикателства в областта на спорта и развлекателния бизнес. Благодарим Ви за подкрепата и до нови срещи", завършва писмото на Велков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com