Бяла Карта празнува осмия си рожден ден с промоции за нови и настоящи клиенти

749
Бяла Карта празнува осмия си рожден ден с промоции за нови и настоящи клиенти
Снимка: bialakarta.bg

Кредитната карта Бяла Карта, издавана от небанковата финансова институция „Аксес Файнанс“, ще отпразнува своята 8-годишнина на българския пазар с атрактивни промоции за лимитиран период от време както за нови, така и за своите над 120 000 настоящи клиенти.

Всички, които кандидатстват за Бяла Карта до 31 май и сключат договор до 14-ти юни, имат възможност да спечелят един от 80 ваучера за пазаруване на стойност 50 лева. Печелившите ще бъдат обявени на томболен принцип след изтичане на периода на промоцията.

И понеже екипът на Бяла Карта цени своите настоящи клиенти, им дава възможност да спечелят 60 дни без лихва по своята кредитна карта, ако препоръчат Бяла Карта на приятели до 31 май и те сключат договор за кредит в указаните в правилата на програмата срокове.

Първата Бяла Карта е издадена на 15 май 2013 година и основната цел на компанията и до днес е да предоставя удобен финансов продукт и безупречно клиентско обслужване. Признание за положените труд и усилия през годините са над 120 000 активни картодържатели и четирите поредни годишни отличия за високо качество на обслужване в международната класация на LiveHelpNow.

Визията на екипа на „Аксес Файнанс“, който стои зад кредитна карта Бяла Карта, е да осигури достъп до удобен финансов инструмент на повече българи без оглед на моментното им финансово състояние и социален статус, за да им осигури възможността да удовлетворяват своите желания в желания от тях момент. Поставяйки фокус именно върху нуждите на потребителите, Бяла Карта прилага едни от най-иновативните решения за работа и обслужване, за да гради стабилни и дълготрайни отношения със своите клиенти.

Опитът, натрупан през годините, помага на „Аксес Файнанс“ да осъществява и успешна международна експанзия. Днес компанията оперира с бранда си AXI Card на още 3 европейски пазара - в Румъния, Полша, а от началото на 2021 година и в Испания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com