Лятна антиспин кампания във Варна

4238
Лятна антиспин кампания във Варна

Националната лятна антиспин кампания ще започне във Варна на 3 август, съобщи д-р Дочка Михайлова, изп. дл. началник на Регионална здравна инспекция във Варна.

През трите дни от месеца – 3, 8 и 29 август в информационно-консултативен пункт ще се извършват изследвания, консултации и ще се раздават здравно-образователни материали. Варненци и гости на града ще могат да проверят своя ХИВ статус анонимно и безплатно в традиционния мобилен кабинет от 18.00 до 21.00 часа на площад „Севастопол”.

И Варна се вдига на протест срещу Манолова

Освен в столицата, протест срещу избирането на Мая Манлова за омбудсман се организира и във Варна. Покана за протеста вече се разпрос...

На същото място и в същите часови пояси екипите ще консултират гражданите и на 8 и на 29 август. Организатори на кампанията във Варна са Регионалната здравни инспекция и общинската дирекция по превенции. Кампанията се осъществява в партньорство и с младежката структура на Българския Червен кръст, фондация „SOS-семейства в риск”, Сдружение „Съучастие” и Фондация „За по-добро психично здраве”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com